Annonce
Aarhus

Tog trafikken i egen hånd: Fuld mand spærrede kryds af med vejkegler

Klokken 03.00 var den fulde mand med keglerne på spil i Aarhus Vest i pipkvarteret, hvor han spærrede Fuglsangs Allé af. Arkivfoto: Kim Haugaard

En 30-årig mand kom dinglende med en vejkegle i hånden, efter politiet var kaldt til kryds i Aarhus Vest, der var blevet spærret af. Så blev han anholdt.

Annonce

AARHUS V: Krydset Fuglsangs Allé og Fuglebakkevej var pludseligt spærret af med orange vejkegler og afspærringer natten til fredag.

Det viste sig, at en fuld mand havde taget trafikken i egen hånd.

Den fulde mands værk blokereede ganske enkelt vejkrydset. Den 30-årige mand blev natten til fredag klokken 03.00 anholdt.

Det skete, efter han havde spærret krydset Fuglsangs Allé/Fuglebakkevej af med kegler og vejspærringer, han havde taget fra et vejarbejde i nærheden. En borger ringede, da vejen var spærret, og den 30-årige virkede noget aggressiv, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Da patruljen kom frem, stod den 30-årige midt i krydset og vejspærringerne med en kegle i hånden. Han blev anholdt med det samme og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce