Annonce
Aarhus

Topkarakter til Den Gamle By: Her er Aarhus et forbillede for hele landet

Der er en særlig stemning i Den Gamle By. Det mener også Slots- og Kulturstyrelsen, der har vurderet kvaliteten af museet. Foto: Kim Haugaard

AARHUS: Den Gamle By får topkarakter. Købstadmuseet i Aarhus er blevet vurderet på kvalitet hele vejen rundt som museum og får topkarakteren "meget tilfredsstillende".

Slots- og Kulturstyrelsen står bag, og vurderingen foregik i december 2020. Seneste lignende vurdering var i 2013, hvor karakteren var den samme.

Repræsentanter for Slots- og Kulturstyrelsen brugte to hele dage på at gennemgå stedet.

Annonce

Den Gamle By roses for at have arbejdet målrettet med udvikling af sine formidlingstilbud, herunder nye udstillinger af høj kvalitet, også på Besættelsesmuseet. Museet har desuden arbejdet med service, som understøtter oplevelsen, og blandt andet åbnet ny restaurant med større kapacitet.

- Den Gamle By er stadig et forbillede i den danske museumsverden ved at sætte brugeren i centrum, og museet bidrager i nationale og internationale samarbejder og deltager i samfundsdebatten, roser Slots- og Kulturstyrelsen.

- Vi er stolte over den fornemme vurdering, siger museumsdirektør Thomas Bloch Ravn.

Den Gamle By har desuden de maksimale tre stjerner i den grønne version af Michelinguiden, som blandt andet vurderer seværdigheder og attraktioners besøgsværdighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce