Annonce
112

Toppen af poppen: Kendisser indtager vesterhavsø til optagelse af seer-magnet

I 2017 blev Toppen af Poppen optaget i Kerteminde på Fyn. Her deltog blandt andre Michael Falch, Burhan G og Caroline Henderson. Foto: Stephen Freiheit
Optagelserne til næste sæson af det populære tv-program Toppen af Poppen skal finde sted på Fanø i starten af april. Det bekræfter TV 2 overfor JydskeVestkysten. Kellers Badehotel står for indkvartering, mens Rindby Forsamlinghus lægger scenegulv til musikoptagelserne.

Fanø: Om små to uger bliver vesterhavsøen indtaget af syv danskere musikere, der skal optage programmet Toppen af Poppen. Dermed kan Fanø se frem til at lægge hus til optagelser, indkvartering og ophold i de to uger, hvor optagelserne finder sted.

Toppen af Poppen var sidste år lidt af en seermagnet på TV2 med lidt over en halv million seere. Det er programmet, hvor syv kendisser fra den danske musikscene optræder med egne fortolkninger af hinandens sange. Samtidig går programmet også tæt på de syv deltagere, når de fortæller personlige beretninger fra livets gang. I sidste sæson af programmet deltog blandt andre Søren Sko, sangerinden Lis Sørensen og Pernille Rosendahl, tidligere dommer i X-Factor og forsanger i Swan Lee. Hvem der deltager i år, vil TV2 ikke ud med.

Optagelserne af de musikalske indslag skal foregå i Rindby Forsamlingshus i de første to uger af april.

Annonce

Toppen af Poppen

  • Det er niende sæson af Toppen af Poppen, der skal optages på Fanø
  • Programmet så dagens lys for første gang i Danmark i 2011
  • Sidste sæson af programmet blev sendt i efteråret, hvor de syv musikere foldede sig ud klokken 20:00 søndag aften
  • Sidste års deltagere var Søren Sko, Lis Sørensen, Pernille Rosendahl, Claus Hempler, Silas Bjerregaard, Thøger Dixgaard og Annika Aakjær
  • I de tidligere sæsoner har blandt andre Ida Corr, Sanne Salomonsen og Sebastian også deltaget i TV2-programmet

Badehotel skal opvarte deltagerne

Når kameraerne og mikrofonerne er slukket, skal de syv danske musikere bo under intime og afslappende forhold på Kellers Badehotel i Fanø Bad. Det er Lars Bonde, der sammen med sin kone, Sanne Bonde, er forpagtere af Kellers Badehotel. De ser frem til at give det godt 50-mand store hold fra Toppen af Poppen en god oplevelse ved Vesterhavet.

- Vi er glade for, at vi skal lægge hus til og give hele holdet en rigtig god oplevelse på Fanø, siger Lars Bonde, der blandt andet fremhæver stedets intimitet.

- Som badehotel kan vi tilbyde noget, der er intimt, ikke for stort og omgivelser, der nok er lidt interimistiske, men også mere personlige end andre typer af hoteller.

Badehotellets skal i samme ombæring servere tre daglige måltider til Toppen af Poppen-holdet, og gæsterne kan forvente at blive bespist med lokale råvarer af samme, høje kvalitet som altid, lyder det fra Lars Bonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce