Annonce
Sport

Topper ligaen: Bears tog pligtsejr over pro B-hold

Bakken Bears sparede et par spillere, men han ingen problemer med at besejre Værløse i lørdagens Basketligakamp. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

BASKETBALL: Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears lagde endnu en sejr til holdets topplacering i Basketligaen.

Århusianerne besejrede pro B-holdet Værløse Hawks 108-68 i en kamp, hvor der på intet tidspunkt var spænding om udfaldet. Hjemmeholdet førte 32-17 efter første periode og 53-25 ved pausen. Game over, om end gæsterne kom lidt bedre med efter pausen.

Topscorer for Bakken Bears var Thomas Lærke med imponerende 28 point. Danskeren ramte på seks af ti trepointskud og leverede samtidig syv assists og tog seks rebounds i en overordnet set meget flot indsats. Guarden har været sat på sidelinjen med først corona og siden en mindre skade, men han lader altså til at være helt ovenpå igen.

Bears gav masser af spilletid til et par af de unge, Magnus Møllgaard og Anton Harbo, der scorede henholdsvis fem og ti point. Samtidig fik mere etablerede spillere som QJ Peterson, Tylor Ongwae og Morten Sahlertz et hvil.

Foruden Thomas Lærke scorede Adama Darboe (15), DeShawn Stephens (14) og Ryan Evans (13) flest point for hjemmeholdet.

Nyerhvervelsen Daniel Mortensen gjorde sig bemærket med 12 rebounds, et par assists og seks point.

Sejren betyder, at Bakken Bears har 26 point i toppen af Basketligaen. Randers Cimbria på andenpladsen har 22 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Annonce