Annonce
AGF

Topscorer Mortensen: - Ét point er ok, når vi ikke spiller bedre

Patrick Mortensen har bragt AGF foran med 1-0 på straffespark.  Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Patrick Mortensen var igen på pletten for AGF, men det var ikke nok til at sikre sejren i Aalborg mod AaB
Annonce

FODBOLD: Fire mål i fire Superliga-kampe er det blevet til for Patrick Mortensen i indeværende sæson.

Det har været med til at kaste otte point af sig til AGF.

Søndag scorede angriberen på straffespark efter 40 minutters spil i 1-1-opgøret på udebane mod AaB.

- Det er fair nok, at vi står tilbage med et enkelt point på en dag, hvor vi igen ikke spiller op til vores bedste. Det gjorde vi heller ikke mod OB, men alligevel er vi fortsat ubesejret efter fire kampe. Jeg er godt tilfreds med den samlede pointhøst, men spillet kan sagtens blive bedre, så det skal vi hjem og have arbejdet på, kom det fra Mortensen, der kaldte det 'en fed kamp at spille'.


Jeg er ikke i tvivl om, at hvis vi kommer på 2-0, får vi også dræbt kampen, så det er jeg træt af, at vi ikke gør, for jeg er tæt på et par gange, men mangler lige den sidste skarphed

Patrick Mortensen


- Det er jo to mandskaber, der gerne ville frem på banen og forsøge at skabe noget. De har en stor chance efter deres udligning, og vi har også nogle muligheder, som vi kunne have scoret på, men ja, det er vel ok, at vi får en point hver. Det betyder ikke, at jeg ikke er skuffet, for vi står jo med tre point efter 75 minutter, og har lukket dem helt ned, men sådan er fodbold, sagde AGF-topscoreren, der ikke var tilfreds med hverken sig selv eller holdkammeraternes indsats i de første 45 minutter.

-  Jeg synes så ikke, at vores første halvleg er særlig god. Vi er lidt på hælene i vores pres, men de spiller også godt uden at blive farlige. Vi kan til gengæld ikke finde vores spil, og så ender bolden ofte nede ved Kamil Grabara, der bare må sparke langt.  Og det var jo ikke planen, lød det fra Mortensen.

Det blev altså bedre efter pausen, hvor han selv kom til flere gode muligheder.

- Vi får kreeret noget mere, spillet mere fremad og ud af presset. Jeg er ikke i tvivl om, at hvis vi kommer på 2-0, får vi også dræbt kampen, så det er jeg træt af, at vi ikke gør, for jeg er tæt på et par gange, men mangler lige den sidste skarphed, sagde Patrick Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce