Annonce
Aarhus

Torsdag: Fortsat intet spor efter forsvunden 24-årig

Politi, dykkere og foreningen Missing People leder fortsat forgæves efter Nick Langkjær Hansen, der har været forsvundet siden søndag.

AARHUS: Politi er stadig på bar bund i sagen om forsvundne Nick Langkjær Hansen. Sådan lyder meldingen også torsdag morgen fra vagthavende hos politiet.

Onsdag klokken 10 sprang dykkere i vandet ved Europaplads for at lede efter den 24-årige studerende, som har været forsvundet siden natten til søndag. Klokken 11.30 kravlede sidste mand op af vandet, men uden at have fundet det mindste.

- Dykkere fra brandvæsenet fortsætter eftersøgningen i den sidste del af Aarhus Å, der strækker sig omkring 50-100 meter fra Europaplads. Havnen bliver også gennemsøgt med gummibåd. Vi skal samtidig have klarlagt hans færden for at stykke et billede sammen, der kan fortælle os, hvad der er sket. Vi henvender os til vidner og gennemgår videomateriale fra området, fortalte pressekoordinator hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, tidligt onsdag morgen til stiften.dk.

Politi fandt ikke noget afgørende spor af Nick Langkjær Hansen resten af onsdag.

- Der bliver kigget på flere ting, blandt andet videoovervågning i området, som dog er svært og kan tage lang tid, da man kun kan gætte, hvor man skal kigge henne, sagde vagthavende Peter Hunniche sent onsdag.

Mange frivillige - intet resultat

Allerede tirsdag gik foreningen Missing People på gaden for at hjælpe til med eftersøgningen.

Det fortsatte onsdag, hvor 67 frivillige fra klokken 14.00 gik rundt i byen omkring Salling og Banegården. Men igen uden held.

Klokken 17.00 indstillede man onsdagens eftersøgning, som man vil fortsætte torsdag fra klokken 13.00.

- Vi starter ved havnen og vil fortsætte frem til klokken 17.00 igen, fortæller formand for Missing People, Vivian Winther Eriksen.

Nick Langkjær Hansen forsvandt natten til søndag efter en bytur i Aarhus. Han er sidst set ved bar Hekkenfeldt i Skolegade kl. 04.47 søndag morgen.

Østjyllands Politi har stadig ikke modtaget brugbare henvendelser, men opfordrer folk, der kan have oplysninger i sagen, til at kontakte dem på 114.

Annonce
Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Byudvikling

Aarhus Havn er årsag til 17.000 job: Sådan er havnen kommet frem til tallet

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Alarm 112

Stak ekskone ned foran søn og datter, men forsvarer afviser manddrab: - Min klient aner ikke, hvad der gik af ham

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

Navne

Astrid Krag uddelte fornem pris til østjyske Janni Lund Hansen: Hun er mønstereksemplet på en ildsjæl

Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Byudvikling

Der har længe været kaos: Nu lukker stærkt trafikeret vej i fire dage

Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Kultur

Varm luft holder Northsides nye vartegn i luften

Annonce