x
Annonce
Sport

Tottenham-manager frygter Son ude i resten af sæsonen

Andrew Boyers/Ritzau Scanpix

Tottenhams formstærke spiller Son Heung-min skal opereres og er nok ude i resten af sæsonen, siger manager.

Tottenhams offensive profil Son Heung-min skal opereres og frygtes ude i resten af sæsonen.

Annonce

Det fortæller Tottenham-manager José Mourinho på et pressemøde tirsdag.

- Jeg regner ikke med ham igen i denne sæson. Hvis han kan spille to-tre kampe for os, så er det fordi, at vi er optimistiske, men jeg regner ikke med ham, siger Mourinho.

Sydkoreaneren skal opereres senere i denne uge, efter at han pådrog sig et brud på sin højre arm.

Son pådrog sig skaden, da Tottenham vandt 3-2 ude over Aston Villa i Premier League i søndags.

Der er ikke sat en endegyldig længde på den pause, som Son nu står over for. Men Tottenham skrev tidligere tirsdag på sin hjemmeside, at Son er sat på sidelinjen i flere uger.

Mourinho fortæller, at han ville have skrevet det anderledes, da portugiseren vurderer, at det nærmere kommer til at være en pause på flere måneder.

- Vi kommer til at savne ham. Situationen kunne ikke være værre. Det er klart. Der er intet, vi kan gøre, siger Mourinho.

Ifølge den engelske avis The Guardian blev Son allerede skadet i første minut af søndagens kamp mod Aston Villa, da han stødte sammen med Ezri Konsa.

Son spillede dog kampen til ende og fuldførte altså mere end 90 minutter med en brækket arm.

Det viste sig at være en god idé, da Son scorede to mål i opgøret. I fire minutters overtid løb han ned og scorede det afgørende mål til 3-2.

Tottenham, som onsdag skal møde tyske RB Leipzig i Champions Leagues ottendedelsfinale, er i forvejen uden stjerneangriberen Harry Kane, der også er ukampdygtig med en skade.

Det er tidligere blevet meldt ud, at Kane måske kan nå at blive klar til de sidste kampe af denne sæson.

/ritzau/

Læs mere om Sons skade på Tottenhams hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Aarhus

Folkefesten er nu officielt aflyst: Der bliver ingen fejring af dronningen i år

Annonce