Annonce
Sport

Træner: - Det er nu, Jeppe skal vise verden, hvad han kan

Jeppe Morell står overfor en hård modstander i Randers. Forberedelserne har dog været optimale, fortæller hans træner. Foto: Jens Thaysen
Århusianske Jeppe Morell kan tage sin første titel som bokser, når han næste lørdag møder Dayron Lester i en duel om den baltiske titel hos IBF

Boksning: Han har været på træningsophold i Rom og sparret med en af de allerbedste. I den seneste tid har han været oppe mod en af Wladimir Klitschkos boksere, Max Bursak, for at blive helt klar til det, der kan blive startskuddet på en spændende tid for 29-årige Jeppe Morell.

Aarhus-bokseren står lørdag 15. juni overfor den cubansk fødte finne Dayron Lester i kampen om IBF Baltiske titelbælte. Et bælte, han tidligere har haft muligheden for at tage, men senest måtte se slået i på grund af et flækket øjenbryn.

Nu er muligheden der, og forberedelserne har næsten ikke kunne være bedre. 14 dage mod Giovanni de Carolis i Italien fik sendt ham op i niveau og i den seneste tid har han skulle gå omgang med Max Bursak, der tidligere har knockoutet Carolis.

- Det er en virkelig hård nyser, som han har været oppe imod på det seneste. Han kommer ikke bare og følger vores program. Han har sin egen dagsorden og så sparrer han mod Jeppe. Han er lidt lettere end Jeppe, så det har givet lidt mere hurtighed, mens Jeppe har kunne dominere rent fysisk. Det er dog ikke nogen ukendt herre. Han har bokset 400 kampe som amatør og har fire gange så mange professionelle kampe som Jeppe, så han har virkelig skulle steppe op. Det er international klasse det her, fortæller Thomas Povlsen.

Jeppe Morell har haft 11 kampe som professionel med ni sejre og to nederlag til CVet. Han vandt sin seneste kamp mod Ruben Eduardo Acosta og skulle have bokset en kamp i slutningen af 2018. Dengang kiksede det med sparringen og derfor valgte Morell at melde fra til sin kamp.

Denne gang har der været tyngde under tingene og der er derfor lagt op til et sandt brag mellem de to boksere i Randers.

- Det er en hård matchning, som han har fået mod ham cubaneren. Det er en chance for Jeppe, men det skal også være nu. Han er 29 år gammel og det er nu, at han skal vise verden hvad han har. Han har ikke råd til at tabe den her, siger Thomas Povlsen og understreger, at det er meget 50/50, selvom de fleste bookmakere har Dayron Lester som favorit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce