Annoncørbetalt indhold

Trænger du til at komme på ferie?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden længe siden, man har kunnet tage afsted på ferie til udlandet fra Danmark. Corona-virussen har holdt landets lufthavne i et jerngreb, men nu er der så småt ved at blive lukket op igen.


Annonce

Hvis du trænger til at komme på ferie, så er det måske nu, du skal slå til. Og mens det danske forårsvejr lader vente på sig, er det skønt at kunne drømme sig væk til fjerne feriedestinationer. Men der er selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du tager afsted. Dem kan du læse mere om i denne guide.


Vær opmærksom på restriktioner

Udenrigsministeriet har for nyligt farvet flere dele af verdenskortet gult, hvilket betyder, at du ikke længere skal gå i isolation, når du kommer hjem fra det pågældende land. Du behøver heller ikke blive testet, hvis du skal ombord på et fly derfra. Men dette betyder ikke, at man kan glemme alt om forsigtighed. Rejsevejledninger kan hurtigt ændre sig, og du skal selvfølgelig følge de lokale Coronarestriktioner til punkt og prikke, så alle får en sikker ferie. Sørg desuden for altid at have godt med håndsprit og mundbind med dig, så du ikke kommer til at mangle nogen værnemidler.


Planlægning

Det kræver selvfølgelig noget planlægning at komme afsted på ferie. Nogle mennesker har det fint med at hoppe på det første og det bedste fly og finde ud af resten hen ad vejen, men på grund af Corona, er det nødvendigt at være lidt mere opmærksom. Sørg for at orientere dig omkring restriktioner og anbefalinger i forvejen, så du ikke bliver overrasket. Du skal selvfølgelig også have tjek på økonomien, for det er sjældent billigt at tage på ferie. Forbrugslån kan være en mulighed, men husk at tjekke ÅOP, så du ved, hvad du skal betale for lånet på den lange bane. Overvej også om du ikke kan finde penge på en anden måde, som f.eks. ekstra timer på arbejde.


Forskellige alternativer til lån

Det skal selvfølgelig siges, at der altid er alternativer til lån. Sommerferien er endnu ikke startet, og derfor har du god mulighed for at spare nogle flere penge op, inden du skal afsted. Og så er det bestemt heller ikke alle ferier, der behøver at koste en formue. Hvis du tager bilen med dig og indlogerer dig på forskellige moteller, kan det sagtens gøres temmelig billigt. En anden mulighed er at tage på ferie i Danmark. Du kan for eksempel bruge sommeren på at opdage nye steder i Århus, som du endnu ikke har lært at kende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.