Annoncørbetalt indhold

Træt af strømper, der strammer og klør? Få sunde fødder med diabetes strømper

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er diabetiker har du måske problemer med hævede fødder og lægge. Derfor er det vigtigt, at dine strømper ikke strammer på ben og fod, så din blodcirkulation forbedres, hvilket er vigtigt, hvis man døjer med diabetes. Derfor er Diabetes strømper den rigtige løsning for dig, hvis du leder efter strømper, som ikke har nogle elastikker og søm, der generer og trykker. Diabetes strømper lindrer hævede underben og fødder, og giver sig større komfort i hverdagen, så du kan bevæge dig mere frit. Er du ikke diabetiker, men vil du gerne undgå irriterende syninger og sømme? Så er disse strømper også for dig.


Annonce

Fordelen ved at bruge diabetiker strømper

Dårlig blodcirkulation kan i værste fald give dig fodsår, hvis du har diabetes. Diabetes kan også give følelsesløshed i fødder og tæer, så man ikke kan mærke om ens strømper strammer for meget. Det er derfor yderst vigtigt, at du passer godt på dine fødder, og her er diabetes strømperne et let redskab til at sikre dig sunde og velplejede fødder. Strømperne har ikke en elastikkant øverst ligesom almindelige sokker, og giver derfor ikke mærker, tryk eller indsnævringer. De er desuden sømløse ved tæer og hæl, hvilket beskytter mod sår og blærer. Deres høje indhold af bomuld gør at dine fødder kan ånde, så du undgår sved og fodsvamp.


Kan bruges af alle

De fleste kender nok til, at have rejst længe og siddet ned i flere timer, og alligevel er ens ben tunge og trætte. Dette er fordi blodet har tendens til at samle sig i underbenene, hvis man sidder ned længe. Det er vigtigt, at holde gang i sin blodcirkulation i løbet af dagen, for at modvirke dette og undgå hævede ben. Men måske har du en meget stillesiddende hverdag, og ikke har mulighed for at røre kroppen så ofte. Hvad end du skal ud og rejse eller skal sidde på kontoret hele dagen, vil en diabetes strømpe undgå tryk på dine ben og sikre dig bedst mulig blodcirkulation i løbet af din dag.


Lækker kvalitet

Strømperne er lavet af bomuld, polyamid og elastan. Det betyder du både får bomuldens lækre kvalitet og åndbarhed, mens polyamid og elastan gør at de får en super stretch, så de er lette at få af og på. Du kan både få en version med en bred, løstvævet bort øverst, der forhindrer at strømperne ruller ned. Du kan også få en version med en enkelte vævet tråd i toppen, som er god til meget hævede ben. Strømperne kan både fås til midt på læggen, men findes også som knæstrømper, som er velegnede til de kolde måneder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.