Annonce
Aarhus

Trøjborg Centeret udvider: Du kan bo på toppen

Trøjborg Centeret bygger ud og om til foråret og gør klar til, at der senere kan opføres 62 lejligheder oven på centeret.

Annonce

Trøjborg Centeret står foran en udvidelse, der samtidig er en forberedelse til, at der kan bygges 62 boliger oven på centeret.

I første omgang handler det om en udvidelse af Løvbjergs butikslokale primært mod Otte Ruds Gade og om at udvide centeret med et par butikker mod Nordre Ringgade.

Udvidelsen af Løvbjerg er på små 800 kvadratmeter, så dagligvarebutikken kommer til at råde over godt 3.000 kvadratmeter.

»Planen er at gå i gang med udvidelsen og moderniseringen af centeret i løbet af det sene forår,« siger Thomas Riise-Jakobsen, direktør i

Nordic Real Estate Partners Aps, der ejer Trøjborg Centeret.

Udvidelsen er samtidig en forberedelse til, at der på et senere tidspunkt kan opføres i alt 62 lejligheder over centeret mod Otto Ruds Gade og Aldersrovej og i en nybygning mod Nordre Ringgade.

Byggeriet bliver i i alt op til seks etager og kræver såvel en lokalplan som en ændring af kommuneplanen - og den slags tager sin tid.

»Vores sigte nu er at få en lokalplan for boligbyggeriet. Det tager et års tid eller to, og så må vi til den tid vurdere, hvordan markedet for boliger er,« siger Thomas Riise-Jakobsen og fortsætter:

»Når vi nu er i gang med moderniseringen, forbereder vi, at der på et tidspunkt kan bygges oven på, så vi ikke skal genere butikslejerne mere end én gang.«

Planen er at bygge tre opgange med i alt 28 lejligheder mod Otte Ruds Gade - 12 4-værelses og 16 tre værelses lejligheder. Mod Aldersrovej er det tanken at bygge to etager over centeret med i alt 12 tre-værelses lejligheder, mens der mod Nordre Ringvej kommer en bygning i fem etager plus penthouse-etage med 11 to-værelses lejligheder og 11 tre- og fire værelses.

»Byggeriet vil skabe en lukket karré, som man kender det alle andre steder på Trøjborg. Det er noget, kommunen er interesseret i,« siger Thomas Riise-Jakobsen, der umiddelbart forventer, at der vil være stor interesse for lejligheder på Trøjborg af en pæn størrelse og med elevator i opgangene.

Planerne for Trøjborg Centeret er for tiden i en såkaldt forundersøgelse hos Aarhus Kommune.

Nordic Real Estate Partners ejer også Veri Centeret, som selskabet købte for halvandet år siden. Her er der allerede lavet en større udvidelse og moderniseret.

»Vi har bygget omkring 2.000 kvadratmeter til, så Kvickly og en række andre forretninger har fået mere plads,« siger Thomas Riise-Jakobsen.

Også her er der lavet forberedelser til, at der senere kan bygges en 1. sal på.

»I Veri Centeret er det nu ikke boliger, vi tænker at bygge oven på. Her kan der komme et fitnesscenter, et sundhedshus eller noget lignende,« siger direktøren.

Nordic Real Estate Partners er også aktiv i det kommende boligbyggeri på Fragtmandscentralens gamle område på Søren Frichs Vej.

Her opfører firmaet sammen med Innovater flere bygninger med i alt omkring 225 lejligheder og en dagligvarebutik.

»Vi regner med at gå i gang med det byggeri lige efter nytår. Byggeperioden er på omkring halvandet år, så det kan stå klart i løbet af 2017,« siger Thomas Riise-Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

AGF

AGF-cheftræner er yderst tilfreds med europæisk lodtrækning: - Vi spiller på hjemmebane, så selvfølgelig er vi favoritter

Annonce