Annonce
Aarhus

Trøjborgs burgerjoint er den bedste til at flippe bøffer

Hele syv gange er The Burger Shack løbet med titlen som Byens Bedste Burgerbar, men nu er der en ny bøf-mester i byen. Århusianerne har stemt Kødstadens Burgerjoint i top.

AARHUS: Sidste år flyttede Kødstadens Burgerjoint ind på Otte Ruds Gade 47 på Trøjborg. Torsdag aften røg burgerbaren direkte ind på førstepladsen til kåringen af Byens Bedste Burgerbar 2018.

De to forrige år er The Burger Shack blevet kåret til Byens Bedste, men de blev nu væltet af pinden.

- Det er helt ufatteligt, at vi vinder over The Burger Shack. De ligger også på Trøjborg, men vi viser bare, at vi kan følge med, og det er på tide, at der kommer en ny spiller på banen, siger medejer Steffen Distler, der tog imod prisen på scenen i Hermanns i Tivoli Friheden.

Steffen Distler er sammen med 17 andre en del af teamet i Kødstadens Burgerjoint, som han mener har nået utrolig meget det sidste år.

- Det er stukket helt af. Det er gået over al forventning. Vi har fået roser hele vejen igennem og udviklet os både personligt og fagligt. Vi har bygget et team op, som er med til at gøre det muligt, at vi kan stå med titlen i aften.

Slagtere med godt håndværk

Oktober sidste år åbnede Kødstadens Burgerjoint i lokalerne på Trøjborg og dermed blev de nye drenge i klassen, når man snakkede burgerbar og bøffer i Aarhus. Men med titlen som Byens Bedste 2018 er Kødstadens Burgerjoint ikke så nye længere.

- Der er rigtig mange burgersteder i Aarhus, som alle gør det godt. Vores image er, at vi er slagtere, hvor vi selv hakker vores kød, vi snitter selv vores grøntsager og ryger selv vores bacon, der kommer i burgerne. Alle tingene er nøje udvalgt og hjemmelavet. Vi går virkelig ind for kvalitet og håndværk.

Tidligere var burgerbaren en slagterforretning med navnet Kødstaden. Navnet har de delvist beholdt, og det samme har de med deres forståelse for kød.

- Nu har definitivt markeret os. Vi har været ude med fanen og vist, at vi duer til noget. Vi føler selv, at vi har håndværket med os, hvor vi har taget vores evner fra slagteriet med ind i branchen, siger Steffen Distler.

Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Slagter Kruse lukker efter 132 år: - Det er vemodigt, men også en lettelse

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Aarhus

Mandagens coronatal: Nye smittede holder sig under 100

Sport

Sara Slotts karriere slutter med styrt i OL-semifinalen

Aarhus For abonnenter

Mark sælger brygudstyr: Sådan kommer du i gang med at brygge øl

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

60 år: En karriere i bæredygtighedens tegn

Alarm 112

Kvinde forsøgte at sælge telefon - men blev mødt af køkkenkniv

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Østjylland

Slap dog lige en lille smule af: Humoristiske trafikskilte skal få bilister til at slippe speederen på de små sommerhusveje

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Aarhus

4 mulige historier - Du bestemmer, hvilken der skal laves journalistik på

Annonce