Annonce
112

Trafikal uenighed fik gruppe til at overfalde GLS-chauffør på Edwin Rahrs Vej

En GLS-chauffør blev fredag ved 16-tiden udsat for et voldeligt overfald i forbindelse med en banal trafik-uoverensstemmelse på Edwin Rahrs Vej i Aarhus V. Arkivfoto: Kim Haugaard
En 37-årig chauffør blev fredag eftermiddag overfaldet af en håndfuld mænd og tildelt flere slag i ansigtet.

AARHUS V: Østjyllands Politi modtog fredag klokken 15.58 en anmeldelse om vold på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

En 37-årig mandlig GLS-chauffør var blevet overfaldet af fem-seks personer og slået fire til fem gange i ansigtet. Tilsyneladende var GLS-chaufføren og mændene, der også var i bil, kommet i vejen for hinanden i forbindelse med en parkering.

Det udviklede sig til dytten, hvorefter begge parter stod ud af bilerne. Herefter optrådte gruppen af mænd aggressivt, og overfaldt den 37-årige chauffør.

Gerningsmændende nåede at køre fra stedet igen, før politiet nåede frem.

Annonce

Signalement af to mænd

Offeret kunne efterfølgende give et sparsomt signalement af to af gerningsmændene.

A beskrives som en mand på 33-38 år, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning, med mørkt hår og fuldskæg, iført joggingtøj.

B beskrives som en mand på 25-30 år, slank af bygning. Nederste halvdel af hans ansigt (fra næsen og ned) var maskeret/tildækket.

Østjyllands Politi havde lørdag middag ingen oplysninger om mændenes etnicitet i forhold til signalementet.

Eventuelle vidner kan kontakte Østjyllands Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Oversvømmelser lukkede to veje, og så blev folk tossede: - Vi fik fingeren og skældud

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce