Annonce
Aarhus

Trafikkontrol afslører bilister med dårlig vane: 12 klip for brug af mobiltelefon

12 bilister fik klip i kørekortet for ikke at kunne holde fingrene fra mobilen under kørslen. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Politiets landsdækken kampagne mod uopmærksomhed i trafikken resulterede tirsdag morgen i, at 12 bilister fik klip i kørekortet for at bruge mobilen, mens de kørte bil.
Annonce

AARHUS: I denne uge gennemfører politiet en landsdækken kampagne mod uopmærksomhed i trafikken.

Tirsdag morgen i tidsrummet fra 7.30 til 9.30 var det trafkanterne i krydset ved Kystvejen/Nørreport i Aarhus C, der blev holdt et vågent øje med.

I løbet af den tid standsede betjentene 25 køretøjer. Det medførte ikke færre end 12 klip for brug af mobiltelefon under kørsel, men kun i ét af tilfældene talte føreren rent faktisk i mobiltelefonen, i de øvrige 11 sager tastede føreren på telefonen, mens den lå i skødet.

Derudover blev tre personer sigtet for ikke at have sikkerhedssele på, og tre motorcyklister blev sigtet for ikke at have hjelm på.

Behovet for fokus på uopmærksomhed i trafikken blev betjentene bekræftet i, da der pludselig skete et færdselsuheld, hvor en tilsyneladende uopmærksom motorcyklist kørte med lav fart op bagi den forankørende bil medmindre materiel skade til følge.

Østjyllands Politi vil hele ugen have øget fokus på uopmærksomhed i trafikken, så nu er I advaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Aarhus

Sådan genkender du falske profiler: Gertrud Sørensen fra Elev hedder i virkeligheden Lois McLean og bor i Canada

Annonce