Annonce
112

Trafikuheld spærrede landevej i mere end en time: Nu er 45-årig mand sigtet for biltyveri og narkokørsel

Arkivfoto: Michael Bager
En af de personer, som mandag var impliceret i et trafikuheld på Skanderborgvej i Hadsten, viste sig kort tid efter uheldet at have urent mel i posen. Han er nu sigtet for blandt andet biltyveri og narkokørsel.

Hadsten: En 45-årig mand havde narko i blodet, da han mandag formiddag var impliceret i et trafikuheld på Skanderborgvej i Hadsten.

Det meddeler Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Trafikuheldet skete klokken 10.51, da den 45-årige, som kom kørende i bil i nordlig retning, pludselig røg over i den modsatte vejbane. Her ramte han først en bil ført af en 36-årig mand, hvorefter han kørte ind i en bil ført af en 46-årig mand.

Den 45-årige mand blev efter uheldet kørt til hospitalet. Efterfølgende blev han sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og brugstyveri af personbil.

Der skete betydelig materiel skade ved uheldet, hvorfor vejen var spærret i mere end en time. Derfor måtte bilister i Hadsten helt frem til middag finde alternative kørselsruter gennem byen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Mere tilskud til hurtigt internet - hvor der er behov for det

Som vi fortalte mandag, så vil Aarhus fortsætte med at vokse i vildskab i de kommende år. Med hvad deraf følger. Trafikkaos, for eksempel. Af samme grund arbejder kommunen med trafikplaner, som skal sikre, at vi også i fremtiden kan komme på arbejde. De handler blandt andet om Marselistunnel, flere spor på motorvejen, Kattegatbro og andre, hamrende dyre investeringer, som kan tage spidsen af trængslen. En idé, som af gode grunde ikke indgår i planen - fordi det selvfølgelig ikke primært bør være storbyen, som tager det initiativ - kunne oplagt handle om at sikre, at der er hurtige netforbindelser i kommunerne rundt om byen. Det vil give flere mulighed for at etablere højteknologiske firmaer i udkanten af metropolen, og det vil give flere ansatte i Aarhus-virksomheder mulighed for at arbejde hjemme, hvilket også vil bidrage til mindre trængsel på vejene. Hidtil har staten faktisk interesseret sig for at udbrede hurtigt internet i udkantområderne qua bredbåndspuljen, som giver tilskud til at sætte fart på internetforbindelserne i områder, hvor det dårligt betaler sig for netudbyder-selskaberne. Men den ordning var kun en hårsbredde fra at blive skrottet, da den nye S-regering fremlagde sit første finanslovsudkast. Heldigvis er regeringen nu - efter at Avisen Danmark har stillet kritiske spørgsmål til beslutningen - kommet på andre og bedre tanker. Nu er den parat til at lade puljen fortsætte - dog med den tilføjelse, at den vil fremskynde en evaluering af, hvordan pengene er blevet brugt hidtil. Hvilket er en rigtig god idé. For det er en kendsgerning, at i hvert fald det første år røg masser af tilskudskronerne til adresser i byområder, mens ensomt liggende huse på bl.a. Djursland ikke kunne få tilskud, fordi der var forrygende fejl i kortmaterialet over bredbåndsmulighederne landet over. Ret skal være ret. Med tiden blev kortmaterialet justeret, så Djursland har fået en pænt stor portion af støttekronerne i de seneste år. Men hvor mange husstande og virksomheder på Djursland og i andre udkantsegne af landet, der stadig hænger i netbremsen, er der næppe nogen, der har overblik over. Så lad os få det kortlagt i en fart, så pengene ryger derhen, hvor der er mest behov for dem, når regeringen atter åbner for kassen.

Annonce