Annonce
Aarhus

Train-direktør: Hjælpepakken giver ro på bagsmækken

Train-direktør Carsten V. Nielsen er glad for den seneste hjælpepakke fra regeringen. Foto: Axel Schütt
Carsten V. Nielsen fortæller, at den seneste hjælpepakke fra regeringen er med til at give ro i en ekstraordinær situation.
Annonce

AARHUS: De er vant til at have godt fyldt op med musikglade gæster. Sådan har det meste af 2020 dog ikke været. Coronaen har sat sit præg på de danske spillesteder. Ikke mindst i Aarhus, hvor Train normalt kan huse op mod 1000 gæster til en koncert.

Siden spillestedet åbnede op for livemusik i begyndelsen af oktober, har der maksimalt kunne lukkes siddende gæster ind til deres arrangementer. Det har gjort tilværelsen som spillested til en større udfordring og derfor hilser direktør Carsten V. Nielsen også regeringens seneste hjælpepakke velkommen.

- Jeg er glad for den nye hjælpepakke. Det har været og er stadig afgørende for, at vi har kunne klare os igennem denne periode. Det glæder mig også, at der er kommet noget varighed på pakken, så vi ved, hvad vi står med i de næste tre måneder. Det giver noget ro på bagsmækken, siger han.

- Som det ser ud lige nu, så vil vi kunne køre videre med det, der er blevet planlagt i forhold til at gå over til siddende koncerterne og lavere kapacitet. Jeg tror, at det er vigtigt, at vi som mennesker stadigvæk har mulighed for at komme ud, have det rart og få hørt noget musik engang imellem, lyder.

Annonce

Der er styr på det hele

Under normale omstændigheder er en periode på tre måneder ikke meget i en branche, der booker langt ud i fremtiden. Intet er dog normalt i disse tider og derfor er det ifølge direktøren dejligt at have noget konkret at forholde sig til.

- Det gør det nemmere at navigere rundt i vores verden frem for hele tiden at skulle zigzagge rundt, siger han.

Train har allerede afviklet en del koncerter i løbet af oktober måned, hvor blandt andre Go Go Berlin og Livløs har været forbi det århusianske spillested.

- Folk er meget velkomne hernede. Det er vigtigt for os at fortælle, at det stadig er muligt at komme til koncert. Vi har etableret en ny afviklingsmodel, hvor der bliver tager godt af gæsterne, når de kommer ind. Vi har plads til 190 gæster på et sted, der normalt kan huse 1000 mennesker. Vi har haft lidt flere "no show" gæster end normalt, men det kan skyldes usikkerhed. Det er dog meget trygge rammer, som vi forsøger at tilbyde vores gæster. Der er styr på det hele, lyder det fra direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce