Annonce
Sport

Travløb og fodbold-tricks på væddeløbsbanen

Hesten Erik med Rene Kjær i sulkyen. Foto: Burt Seeger.
Den hidtil ubesejrede travhest Erik bliver blandt torsdagens favoritter på Jydsk Væddeløbsbane.

HESTESPORT: I anledning af skolernes efterårsferie har Jydsk Væddeløbsbane torsdag toppet de ni travløb med flere events. Ikke mindst er forventningerne store til besøget af fodboldtrick-ekvilibristen Brian ”Brizze” Mengel.

Hvis blot en beskeden brøkdel af Brian Mengels over en million følgere på Instagram benytter sig af muligheden for at opleve ham "live", så kan der blive trængsel, når futsal-landsholdsspilleren mellem løbene udfordrer publikum i panna-fodbold og underholder med fodboldtricks.

Ligeledes har DR-TV's Vores vejr-redaktion henlagt visningen af torsdagens udsendelse kl. 18.55-19.05 til Jydsk Væddeløbsbane, hvilket giver publikum mulighed for at kigge med i kulissen.

Annonce

Kan få tre på stribe

Rent sportsligt handler tiltrækker især 3. løb sig interesse. Her er det ubesejrede stortalent Erik favorit til at vinde karrierens tredje sejr.

- Erik får lidt sin ilddåb denne gang blandt gode heste. Jeg glæder mig samtidig til at hesten skal lære noget mere, ved at den nu skal prøve kræfter med bedre konkurrenter og måske prøve at løbe i rygposition, siger kusken Rene Kjær med henvisning til at treåringen hidtil har været enerådende ved to overlegne sejre.

- Det er ikke bare noget walk over denne gang. Jeg er såmænd fortrøstningsfuld med hensyn til chancen, men man skal bare huske, at det er første gang Erik skal løbe blandt så mange og så gode konkurrenter. I et fejlfrit løb, hvor der ikke kommer noget i vejen for hesten, så tror jeg den vinder, sammenfatter Rene Kjær.

Hesten ejes og trænes af dyrlæge Karsten Holm i Odder.

Torsdagens program omfatter i alt ni travløb fra klokken 17.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce