Annonce
forside

Travlt hos århusianske hoteller: Runder en million overnatninger i 2017

Selvom for eksempel Comwell har udvidet antallet af hotelsenge i Aarhus, er der alligevel tryk på de århusianske hoteller. Foto: Axel Schütt.

Hotellerne i Aarhus er på vej til at bryde en historisk milepæl.

Annonce

AARHUS: Der er tryk på i de århusianske hotelreceptioner for tiden. Aarhus 2017 og en generel stigning i antallet af turister gør, at hotelejernes og restauratørernes brancheorganisation, Horesta, allerede nu kan sige, at antallet af overnatninger i Aarhus runder en million. Det skriver Jyllands-Posten.

Nye hoteller som for eksempel Comwell og det kommende Wakeup i M.P. Bruunsgade har været med til at hæve antallet af hotelsenge i Aarhus, og de sidste par år er antallet af overnatninger i Aarhus da også steget støt.

Sidste år blev der solgt 818.000 overnatninger i byen, og det var i sig selv en stigning, som altså ventes at fortsætte i år.

Formand i Horesta Midtjylland, Jakob Beck Wätjen, der også er administrerende direktør for Montra Hotel Sabro Kro, glæder sig til at se den fremtidige udvikling.

- Belægningsprocenten er steget 2,3 pct. i 2016, på trods af at der er kommet flere værelser over de senere år, så det er flot. De nye værelser er absorberet, så vi er spændt på, hvad der sker, når der åbner 315 værelser lige om lidt, siger han til Jyllands-Posten.

Udover Wakeup er der også planlagt et hotel med konferencefaciliteter på Aarhus Ø. Det er planlagt til at rumme 400 værelser og åbner efter planen i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Forpustet AGF-lejr: Hold kæft, det var fedt. Fansene bar os frem

Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce