Annonce
Sport

Tre år mere i hvidt til Hvidt: Midtbanetalent forlænger i AGF

Tre år mere kan vi se frem til at se ham her i den hvide trøje. Foto: Ole Nielsen

Den unge midtbanespiller har netop underskrevet en ny kontrakt, der løber frem til årsskiftet 2021.

Annonce

AARHUS: I Portugal løber en gruppe mere eller mindre unge mænd fra AGF netop nu rundt og træner i - må vi gå ud fra - noget bedre vejrforhold end sidste lørdag i januar kan præstere i Aarhus.

En af de yngre i den gruppe, Benjamin Hvidt, har en ekstra grund til at være glad på den tur - han har nemlig for nylig skrevet under på en kontrakt, der løber frem til nytårsaften 2021. Det er han selvsagt rigtig godt tilfreds med.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg har underskrevet en ny aftale med AGF, hvor jeg trives og udvikler mig godt som spiller. Det er rart, at det nu er faldet på plads, så jeg kan have fokus på opstarten og de kampe, der meget snart kommer, siger han.

Benjamin Hvidt kom til AGF som 12-årig fra Kolind/Perstrup IF på Djursland, fik sin første professionelle kontrakt som 15-årig og sin debut på førsteholdet umiddelbart efter sin 17 års fødselsdag. Seks kampe på førsteholdet er det indtil nu blevet til for ham, og med den nye kontrakt håber han at det kan blive til endnu flere.

- Det er hele tiden gået fremad i min tid i AGF og jeg føler også, at jeg er kommet tættere på Superliga-holdet. Derfor ser jeg også min fremtid i AGF, hvor mit mål er at blive ved med at levere gode præstationer på U19- og reserveholdet. Hvis jeg bliver ved med at holde et godt niveau til træning og i kampe, og gør mig godt bemærket hos træner-teamet på den plads, jeg spiller, så skal jeg nok få flere chancer i fremtiden, siger Benjamin Hvidt.

Benjamin Hvidts kontrakt løb i sin originale form frem til sommer og er altså blevet forlænget med yderligere to og et halvt år. Udover kampene for AGF er det også blevet til i alt 28 ungdomslandsholdskampe - senest, da Estland blev besejret med 3-0.

Bonusinfo: han bliver rigtig god indenfor et par sæsoner i Football Manager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce