Annonce
AGF

Tre år mere til rutineret forsvarsspiller: Juelsgård forlænger i AGF

Jesper Juelsgård har skrevet under på en ny kontrakt frem til sommeren 2022. Foto: Ole Nielsen
83 kampe og to mål er det blevet til siden 2016 - og nu får Jesper Juelsgård tre år mere i AGF.

AARHUS: Der har været snakket en del om Jesper Juelsgård i den netop overståede sæson. Den 30-årige midterforsvarer har spillet flere minutter end nogen anden i den hvide trøje, på trods af at han ved sæsonstart primært så ud til at skulle have en backup-rolle. Men han har leveret en række solide præstationer i Niklas Backman og Frederik Tingager, og fredag kunne AGF så annoncere, at Juelsgård har forlænget kontrakten med tre år.

- Jesper er en solid forsvarsspiller med en god venstre fod. Han har spillet stabilt i centerforsvaret gennem hele den forgangne sæson, hvor han med sin ro og rutine og har bidraget flot på banen. Udenfor er han vellidt spiller, der med sit rolige væsen og sin ærlige tilgang til sit job bidrager godt til dagligdagen. Så det er glædeligt - også for kontinuitetens skyld - at Jesper nu fortsætter i AGF, siger Peter Christiansen til AGF.dk.

Forløbet med at forlænge Jesper Juelsgårds kontrakt har været længe undervejs, og der skulle ifølge AGF slibes lidt kanter hos både ham selv og klubben. Men nu er der altså tre år mere på Fredensvang til ham, og det er han glad for.

- Det har været længe undervejs, men jeg rigtig glad for, at vi har kunne lavet en ny aftale. Hvis det kunne lade sig gøre, har det hele tiden været min førsteprioritet at forlænge med AGF - og gerne med flere år, da jeg er glad for at være i klubben. Vi har gang i noget godt som jeg håber kan folde sig endnu mere ud i de kommende år og det ser jeg nu frem til at bidrage til, siger Jesper Juelsgård til AGF.dk.

Jesper Juelsgård har siden sin ankomst i Aarhus i 2016 spillet 83 kampe og scoret to gange. Med den nye kontrakt har han og AGF papir på hinanden indtil sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce