Annonce
AGF

Tre år til Gadegaard: AGF-talent får fuldtidskontrakt

Daniel Gadegaard har skrevet under på en fuldtidskontrakt med AGF, der løber fra 1. juli og tre år frem. FOTO: OLE NIELSEN
Den unge AGF-keeper Daniel Gadegaard Andersen har sat sin underskrift på en tre-årig fuldtidsaftale med AGF.

FODBOLD: Han har allerede været med på bænken i Superligaen, men til sommer tager Daniel Gadegaard Andersen det fulde skridt op som Superliga-spiller, når han tager hul på sin nye fuldtidskontrakt i AGF.

Den 17-årige målmand har været i AGF siden 2014 og har i flere omgange deltaget i Superligaholdets træning, ligesom han har været reserve til nogle af kampene. Nu har den unge målmand sat sin underskrift på en aftale, der løber fra 1. juli og tre år frem i tiden.

- Jeg er på vej ind i en vigtig periode i min karriere, hvor jeg skal udvikle mig som målmand, og det kan jeg bedst gøre i AGF, hvor jeg skal arbejde med mine valg på banen og min modenhed. Jeg tror på mine evner og nu gælder det om at fortsætte min udvikling, siger Daniel Gadegaard til AGFs hjemmeside.

Målmandstræner Nikolai Pold glæder sig til at hjælpe den unge AGF-keeper videre.

- Daniel er en meget talentfuld ung målmand, der også er inde omkring ungdomslandsholdene og han har et stort potentiale, en god størrelse (195 cm. red.) og nogle gode spidskompetencer. Så det har været en naturlig forlængelse for os. Nu venter så den spændende overgang fra ungdomsfodbold til seniorfodbold - til sommer er han jo stadig kun andet års U19 spiller - og det er svært at gå fra et stort talent og så til at få indfriet et talent i seniorfodbold - det arbejde skal Daniel fokusere på i de kommende år, siger Nikolai Pold til AGF.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce