Annonce
Aarhus

Tre østjyske kommuner gør klar til faste vaccinationssteder: Slipper for turen til Randers

Nu er der faste vaccinationssteder på vej i både Norddjurs, Syddjurs og Favrskov Kommune. På den måde sparer borgerne turen til Randers. Foto: Helle Brandstrup Larsen
Borgerne i Syddjurs, Norddjurs og Favrskov Kommuner kan fra begyndelsen af marts få deres stik mod Covid-19 i lokale idrætscentre.
Annonce

ØSTJYLLAND: Region Midtjylland opretter i starten af marts tre nye vaccinesteder til vaccination af borgerne i henholdsvis Syddjurs, Norddjurs og Favrskov kommuner.

I Syddjurs Kommune bliver det Rønde Idrætscenter på Skrejrupvej 9B, der skal huse Vaccination Rønde som en fast lokation.

Borgerne i Norddjurs Kommune skal køre til Vaccination Grenaa, der får adresse hos Grenaa Idrætscenter på Ydesvej 2, og i Favrskov Kommune skal borgerne tage til Vaccination Hammel i Hammel Idrætscenter på Thorsvej 4.

Annonce

For alle indkaldte borgere

De tre steder afløser de midlertidige vaccinationssatellitter, der frem til uge 11 tilbyder revaccination til borgere i målgruppe 2; borgere der er fyldt 65 år, der modtager både praktisk hjælp og personlig pleje, samt til udvalgte personer i risiko for alvorligt forløb med Covid-19 (målgruppe 5).


Det glæder mig meget, at borgerne fra Syddjurs, Norddjurs og Favrskov Kommuner nu kan spare turen til Randers.

Regionsrådsformand Anders Kühnau


Med åbningen af de nye vaccinationssatelitter i marts måned betyder det nu, at alle borgere, der indkaldes til vaccination, kan booke sig til både første og andet stik i deres hjemkommune, frem for at skulle tage turen til Randers.

Annonce

Service for borgerne

At kunne lette adgangen til vaccinationen for borgerne glæder Regionsrådsformand Anders Kühnau, der finder det vigtigt at gøre det så nemt og trygt for borgerne som muligt at tage imod vaccinen.

- Vi har i samarbejde med kommunerne fundet velegnede placeringer til vaccination i lokale idrætscentre, hvor der er gode adgangsforhold, hvor det er let at holde afstand, og hvor der er god plads til at indrette både afskærmede områder, hvor borgene vaccineres, og observationsområde efter vaccinationen. Det er alfa og omega, at det er nemt for borgerne at tage imod tilbuddet om vaccinationen, siger han.

Annonce

Vent på indkaldelsen

Vaccinerne tilbydes på lokationerne efter de samme prioriteringer fra Sundhedsstyrelsen som hidtil. Det betyder, at borgerne fortsat skal vente på indkaldelsen i e-boks eller pr. brev, og at borgeren skal booke en tid, før de kan møde op for at modtage vaccinationen.

Vaccinationssteder i Syd-, Norddjurs og Favrskov

Vaccination Hammel:

Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel

Vaccination Rønde:

Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde

Vaccination Grenaa:

Grenaa Idrætscenter, Ydesvej 2, 8500 Grenaa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny ejendomsindkøber hos Koncenton

Aarhus For abonnenter

Til tiden, forsinket eller aflyst? Informationerne når ofte ikke frem til letbanens passagerer

Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

Annonce