Annonce
112

Tre beach party-gæster anholdt to gange på to dage: Begik graffitihærværk på stationen

Arkivfoto: Axel Schütt
Tre unge mænd på 18, 19 og 21 år brugte en stor del af deres weekend på en politistation, efter de to gange blev anholdt. Begge gange skete anholdelserne på grund hærværk.
Annonce

Grenaa: Østjyllands Politi fik lørdag morgen en anmeldelse fra Aarhus Letbane, da ukendte gerningsmænd havde malet med graffiti flere steder inde i en af letbanevognene.

Politiet indhentede overvågning fra tog og perron, og her var nogle ganske tydelige billeder af tre mænd, der stod på ved Dokk1 i Aarhus og stod af i Grenaa, hvor der i weekenden var Grenaa Beach Party.

De betjente, der var til stede ved Grenaa Beach Party, fik tilsendt overvågningsbillederne, og klokken 14.50 traf en patrulje alle tre mænd. Alle blev anholdt og sigtet for hærværk.

Politiet fandt senere spraydåser i samme farver, som der var blevet malet med i letbanetoget, på den adresse, hvor mændene havde opholdt sig.

Annonce

Fattede ikke beskeden

De tre mænd blev løsladt natten til søndag, men desværre skulle der ikke gå længe, før de kom tilbage i politiets varetægt. Allerede søndag klokken 21.32 fik Østjyllands Politi nemlig endnu en anmeldelse om, at flere unge mænd udøvede hærværk på stationsbygningen i Grenaa.

En patrulje havde held til at fange tre mænd, som var på vej væk fra stationsbygningen. Det viste sig at være de samme tre mænd, som var sigtet for den foregående dags hærværk i et letbanetog.

På Grenaa Station kunne man desuden konstatere, at der var ødelagt en skraldespand og en rude, ligesom et overvågningskamera var hevet ned.

De tre mænd blev anholdt på ny, fin endnu en sigtelse for hærværk på nakken og kan sandsynligvis se frem til et større erstatningskrav.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Søfartsmuseet fortjener bedre

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce