Annonce
112

Tre biler i voldsomt sammenstød i rundkørsel i Brabrand

Det så voldsomt ud efter sammenstødet ved Aarslev. Men to bilister slap heldigt fra ulykken. Privatfoto
Ingen alvorlig personskade, men store materielle skader, da bilist mistede herredømmet over sin bil i rundkørslen hvor Edwin Rahrsvej møder motorvejen.
Annonce

BRABRAND: Det førte til et voldsomt sammenstød, da en bilist søndag morgen kl. 8.45 mistede herredømmet over sin bil i rundkørslen for enden af Edwin Rahrs Vej, der hvor motorvejen fra Herning kommer ind ved Aarslev.

Ingen personer blev alvorligt skadet ved ulykken på den våde vej i morgentrafikken, men ulykken gav store materielle skader på to af de tre biler.

Ulykken skete da en mandlig bilist i en Citroen kørte mod Aarhus ad Herningsmotorvejen. Motorvejen ender i en rundkørsel, der er koblet sammen med Edwin Rahrsvej og da bilisten kørte ind i rundkørslen blev han påkørt fra venstre side af en anden mand i en BMW.

- Bilisten, der kørte i rundkørslen var kommet lidt hurtigt ind i den, mistede herredømmet og ramte derved to andre biler, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi.

Sammenstødet skete med en sådan kraft, at to biler drejede helt rundt og blev delvist slynget ind i autoværnet.

- Heldigvis er biler bygget godt i dag, så der var ingen fastklemte og ingen alvorlig personskade. Begge bilister kunne gå derfra. Men vi måtte klippe døren op på Citroen'en for at få bilisten ud, fortæller indsatsleder Ole Olsen fra Østjyllands Brandvæsen.

Ifølge politiet blev den ene bilist for en sikkerheds skyld kørt til kontrol på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Derefter foretog politiet tekniske undersøgelser af bremselængderne for at kunne beregne hastigheden, ligesom man afhørte vidner og de implicerede bilister.

En tredje bil blev ifølge politiet også ramt ved sammenstødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce