Annonce
Aarhus

Tre computere gemt under jakken: Tyv i fuld fart på el-løbehjul fanget af politiet

Arkivfoto: Kim Haugaard
Tyvens el-løbehjul var formentlig også stjålet. Derudover sættes han i forbindelse med et indbrud i en restaurant tidligere på natten.
Annonce

AARHUS: En 23-årig mand blev natten til torsdag sigtet for indbrud i en virksomhed, efter at han blev stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi. Under jakken gemte manden tre stjålne computere.

Episoden begyndte klokken 03.48, da Østjyllands Politi fik en anmeldelse fra et vagtselskab, der oplyste, at der netop var gået flere alarmer fra et firma på Marselis Boulevard i Aarhus. Vagtselskabet kunne på overvågningsbillederne fra stedet se en person gå rundt indenfor, og der blev derfor straks sendt flere patruljer til stedet. Kort efter fik en hundepatrulje øje på en mand, der kom kørende på et el-løbehjul. Patruljen tog kontakt til manden, der viste sig at have tre computere gemt under sin jakke. Alle tre computere var forsynet med et logo fra den virksomhed, der netop havde haft ubudne gæster, og manden indrømmede da også med det samme, at det var ham, der havde begået indbruddet. Den 23-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for indbrud i virksomhed. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at det el-løbehjul han kørte på, formentlig var blevet stjålet fra en frisør i Aarhus tidligere på natten. Derudover kunne en anden patrulje oplyse, at de mente den anholdte passede på signalementet på de overvågningsbilleder, betjentene havde set i forbindelse med et indbrud i en restaurant i Aarhus C tidligere på natten. De to indbrud skal politiet nu undersøge nærmere for at finde ud af, om den 23-årige mand også kan sigtes for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce