x
Annonce
Aarhus

Tre computere gemt under jakken: Tyv i fuld fart på el-løbehjul fanget af politiet

Arkivfoto: Kim Haugaard
Tyvens el-løbehjul var formentlig også stjålet. Derudover sættes han i forbindelse med et indbrud i en restaurant tidligere på natten.

AARHUS: En 23-årig mand blev natten til torsdag sigtet for indbrud i en virksomhed, efter at han blev stoppet af en patrulje fra Østjyllands Politi. Under jakken gemte manden tre stjålne computere.

Episoden begyndte klokken 03.48, da Østjyllands Politi fik en anmeldelse fra et vagtselskab, der oplyste, at der netop var gået flere alarmer fra et firma på Marselis Boulevard i Aarhus. Vagtselskabet kunne på overvågningsbillederne fra stedet se en person gå rundt indenfor, og der blev derfor straks sendt flere patruljer til stedet. Kort efter fik en hundepatrulje øje på en mand, der kom kørende på et el-løbehjul. Patruljen tog kontakt til manden, der viste sig at have tre computere gemt under sin jakke. Alle tre computere var forsynet med et logo fra den virksomhed, der netop havde haft ubudne gæster, og manden indrømmede da også med det samme, at det var ham, der havde begået indbruddet. Den 23-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for indbrud i virksomhed. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at det el-løbehjul han kørte på, formentlig var blevet stjålet fra en frisør i Aarhus tidligere på natten. Derudover kunne en anden patrulje oplyse, at de mente den anholdte passede på signalementet på de overvågningsbilleder, betjentene havde set i forbindelse med et indbrud i en restaurant i Aarhus C tidligere på natten. De to indbrud skal politiet nu undersøge nærmere for at finde ud af, om den 23-årige mand også kan sigtes for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce