Annonce
Aarhus

Tre gange narkofangst: Kokain, heroin og skunk

Østjyllands Politis specialpatrulje konfiskerede torsdag såvel kokain som heroin og skunk i sin jagt på narkohandlere. Arkivfoto: Jens Thaysen

AARHUS: Østjyllands Politis specialpatrulje fik gevinst tre gange torsdag i sin jagt på narko.

Første gang ved middagstid ved Nåleparken på Kalkværksvej, hvor patruljen spottede tre mænd, der sad og røg kokain. Den ene af dem, en 19-årig mand, virkede nervøs ved betjentenes tilstedeværelse. Og det havde han god grund til. Han var nemlig i besiddelse af såvel kokain som hash og blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Senere på dagen fik politiet en anmeldelse fra et hotel i den centrale Aarhus, hvor medarbejderne havde mistanke om, at der fra et af hotelværelserne blev solgt narkotika. En par betjente fra specialpatruljen tog forbi hotelværelset, hvor de kunne konstatere, at der lugtede kraftigt af skunk. Inde på værelset stod en 20-årig mand, der med det samme kastede en mindre pose ud ad vinduet. Den 20-årige erkendte, at der var tale om skunk, og han blev sigtet for narkobesiddelse.

Torsdag aften var et par betjente fra specialpatruljen forbi en adresse i Jægergårdsgade, hvor de havde mistanke om, at der blev handlet med narkotika. Da betjentene kom til stedet, mødte de tre personer, der var på vej ud, og de blev alle visiteret. Den ene af dem, en 40-årig mand, blev fundet i besiddelse af et haglpatronhylster, hvori der lå noget heroin. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. Betjentene gik derefter ind i opgangen, hvor en 42-årige mand blev set smide en pose med heroin fra sig. Han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce