Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til, hvordan du giver dine børn bedre læsevaner i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt, at du tidligt giver dine børn sunde og gode læsevaner. Dette kan gøre deres skolegang langt nemmere, og du vil opleve, at konflikterne i forbindelse med skolearbejdet forsvinder gradvist, som børnene bliver ældre. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du nemmere og mere simpelt kan give dine børn gode læsevaner i hverdagen. Er de gode vaner dog ikke nok, så kan du se mere omkring lektiehjælp i folkeskolen her.

Læs for dem så ofte som muligt

Vil du gerne have, at dine børn får gode læsevaner, så er det vigtigt, at du læser for dem, mens de er små. Dette gør, at de får en naturlig interesse for bøger, og de får en naturlig tiltrækning til at læse historier, som de finder spændende. Du behøver ikke læse mere end 10 til 15 minutter hver aften, men det er en god ide, at du gør dette til en vane, da det vil gøre det nemmere for barnet at forstå, at læsning er en del af hverdagen.

Lad dem sidde med bøger selv

Vil du gerne give dine børn gode læsevaner, så er det en god ide, at du lader dem sidde med bøger selv, når de er små, men også senere hen gennem folkeskoletiden. Denne tid kan de bruge på selv at udforske bogen og historien, og de vil hurtigt opdage, at de kan få langt mere ud af deres historie, når de selv går på opdagelse. Derfor er det vigtigt, at dine børn har adgang til bøger, som passer til det niveau, som dit barn læser på. På denne måde kan børnene få stillet deres naturlige nysgerrighed, mens de samtidig får gode læsevaner som en del af hverdagen.

Find en god belønning

Har dit barn svært ved at holde koncentrationen, som gør, at de gode læsevaner kan finde sted, så kan det her være en god ide, at i sammen finder et belønningssystem, som passer til barnet og dets interesser. Dette kan for eksempel være en belønning i form af en lille udflugt, hvis barnet læse hver dag i den afsatte tid i en hel uge. Her er det op til dig som forælder at finde en passende balance, som passer ind i jeres fælles hverdagen. Det vigtigste er dog, at barnet langsomt får en større lyst til at læse af sig selv.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.