Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til når du handler på nettet

Dette indhold er sponsoreret

For mange er det en del af hverdagen at handle på nettet. De fleste butikker har en internethandel ved siden af fysiske butikker, og der er op til flere hjemmesider, hvor du kan købe og sælge brugte ting. Dette gør, at handel har fået nye spilleregler, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan man bedst kommer i mål med en god handel på nettet. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du bedst handler sikkert og nemt på nettet, så du undgår ubehagelige overraskelser. Mangler du i stedet pakkelabels til at sende dine varer på nettet, kan du læse mere her.

Beskyt dine oplysninger

Vil du gerne handle på nettet, så er det vigtigt, at du beskytter dine oplysninger. På mange hjemmesider, hvor du kan handle på nettet, så skal du acceptere, at hjemmesiden får adgang til din e-mailadresse og dine kontooplysninger. Det er dog, på de fleste hjemmesider, en del af kontrakten, som du accepterer ved indmeldelse, at dine oplysninger ikke bliver givet videre til en tredjepart, og at dine oplysninger er krypteret, så det udelukkende er dig og virksomheden, som har adgang til dem. Vil du gerne købe brugt på nettet er det en anden sag. Her er der tale om, at du skal have tillid til sælgeren, når du handler, og at han eller hun ikke videregiver de oplysninger, som du giver i forbindelse med salget. På de forskellige hjemmesider, Tradono, Den blå Avis og Gul og Gratis er der for eksempel taget forskellige forholdsregler i forhold til videregivning af personlige oplysninger, så du trygt kan handle på nettet.

Hold den gode tone

Når du handler på nettet, specielt når der er tale om køb af brugte produkter på private hjemmesider, så er det vigtigt, at du holder den god tone. Når du har muligheden for at forhandle om den endelige pris, så er det selvfølgelig en god ide at byde lavere, end hvad sælger måske har sat prisen til, men det er vigtigt, at du i denne situation har forståelse for, når sælger ikke vil sælge billigere end først nævnt. Den gode tone kan være nøglen til en god handel mellem dig og sælger, og det er derfor en god ide at have den positive kasket på og gå ind i handlen med et åbent sind.

Gem dine kvitteringer

Når du skal handle på nettet, så er det altid en god ide at gemme dine kvitteringer. Dette gør, at du senere, skulle der opstå problemer i handlen, har bevis på, at du har købt produktet til en aftalt pris, og at du har krav på det købte produkt. Dette er specielt gældende på handel på private hjemmesider, altså når du køber brugt. Her er det en god ide at gemme samtalen mellem dig og sælger. Det er også en god ide at tage et screenshot af din skærm, hvis du har overført penge over Mobilepay eller tage et billede af kvitteringen, skulle du betale med kort.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.