Annonce
Aarhus

Tre kunstnere skal forlade hus i Solbjerg

Niels Frank flytter fra Solbjerg. Foto: Flemming Højer

Der skal være børneinstitution i kommunens nedlagte landbrugsejendom.

Annonce

SOLBJERG: Solbjerg har i mange år haft en kunstner boende i området, og mange har nydt godt af det, når Niels Frank har holdt åbne døre i sit værksted. Men det er snart slut.

Værkstedet, Niels Frank bruger, og huset, han og hustruen Karen Borten Frank, der også er kunstner, bor i på Solbjerg Hedevej 51, skal rives ned og give plads for en børneinstitution i området, hvor der også bliver udstykket villagrunde.

Ægteparret har boet næsten 25 år i den nedlagte landbrugsejendom, hvor også kunstneren Steffen Tast har lejet sig ind for at have et værksted.

- Vi har været meget glade for at være her, og det var en sorgens dag, da opsigelsen kom, men vi vidste, det kunne ske. Det er trist at skulle forlade stedet, da vi har haft optimale muligheder for atelier og depotplads. I vores nye hus i Svenstrup ved Hammel er der ikke plads til al kunsten, så vi skal af med noget af det, siger Niels Frank, der holder udsalg i bededagsferien.

Steffen Tast flytter til et andet værksted i Solbjerg, det gamle Solbjerg Midtpunkt.

Niels Frank og Steffen Tast har i flere år deltaget i projekt "Spor Kunsten" og har derfor tidligere åbnet deres værksteder for kunstinteresserede og på den måde bidraget til kreativiteten i Solbjerg.

Flyttesalg

Ægteparret Niels og Karen Frank holder flyttesalg på Solbjerg Hedevej 51, Solbjerg, 27.-28. april (Bededagsferien) kl. 11-17. Der vil blandt andet være skulptur, maleri, grafik og tegninger.

Niels Frank har snart ikke plads til de store malerier. Foto: Hans Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny festivalplads spirer frem i Aarhus

AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Aarhus For abonnenter

Lang kø til en plads på Aarhus Friplejehjem: - Vi fortæller, at der også kan ske fejl hos os

Annonce