Annonce
Aarhus

Tre mænd kørte ind i bil med mor og to børn og stak af

Det var i krydset her, mellem Brendstrupgårdsvej og Randersvej, at uheldet skete. Foto: Google/Ida Marie Odgaard

En bil med en mor og to børn blev søndag morgen påkørt af tre unge mænd, som stak af fra stedet og efterlod bilen.

AARHUS: Søndag formiddag var Østjyllands Politi på jagt efter tre unge mænd, som er stukket af efter et trafikuheld. Senere på formiddagen meldte de tre sig, der er tale om to mænd på 18 år og en på 17 år.

Det tre mænd kørte over for rødt i krydset mellem Brendstrupgårdsvej/Skejbygårdsvej og Randersvej, og lige ind i en bil med en mor og to børn. Efterfølgende stak de tre mænd af fra stedet til fods, men efterlod bilen. Derfor har politiet også en rimelig fornemmelse af, hvor de skal lede efter dem, siger vagtchef Christian Riis.

- Vi har jo i hvert fald deres bil, så det er jo et godt sted at starte, siger han.

Moderen og de to børn blev efterfølgende kørt på skadestuen til undersøgelse, hvor det viste sig at den otte-årige dreng havde brækket kravebenet, mens moderen og drengens fire-årige søster var sluppet uden større skader. Den 18-årige mand, der havde kørt den anden bil, havde fået et mindre sår i panden. Det viste sig at han var stukket af fra stedet, fordi han ikke havde kørekort, og Østjyllands Politi er nu ved at undersøge, om det også var hans bil, som var involveret i et mindre uheld tidligere på morgenen.

Uheldet skete omkring klokken 9.15 søndag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Corona og masker

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce