Annonce
AGF

Tredje mand er nu sigtet for Stage-angreb: 20-årig varetægtsfængslet

Tre mænd sidder nu fængslet i sagen, som ser ud til at skulle for retten 28. august. Foto: presse-fotos.dk/Scanpix
Mandag blev en tredje mand varetægtsfængslet i sagen om angrebet på den tidligere AGF'er Jens Stages lejlighed.

AARHUS: En 20-årig mand blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet frem til 28. august, sigtet for trusler og brandstiftelse mod den tidligere AGF-spiller Jens Stages lejlighed i Aarhus.

Den 20-årige er dermed den tredje, der er varetægtsfængslet i sagen, der udspringer af en episode 14. juli, hvor de tre mand - ifølge sigtelsen - skulle have kastet antændt fyrværkeri og brosten gennem vinduet til den lejlighed, hvor Jens Stage boede op til sit skifte til FCK. Tidligere på dagen skulle de tre have skrevet "Du kan aldrig være i Aarhus igen - Judas" til Jens Stage på Facebook, ligesom at de havde bundet en seddel til fyrværkeriet med teksten "I Aarhus straffes forrædere Judas-svin".

Derfor er de tre mænd sigtede for at have udsat andres liv for fare, for ildspåsættelse og for trusler. Foreløbigt er de tre altså varetægtsfængslede frem til 28. august, hvor et nyt retsmøde venter for dem alle.

Den 20-årige blev anholdt kort efter midnat, natten til mandag. Dørene til retten blev lukket, efter at sigtelsen var blevet læst op, og derfor er der ikke kommet yderligere oplysninger frem.

Østjyllands Politi oplyser dog, at de ikke forventer flere anholdelser i sagen.

Den 20-årige kærede ikke sagen til landsretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];