Annonce
AGF

Tredje mand er nu sigtet for Stage-angreb: 20-årig varetægtsfængslet

Tre mænd sidder nu fængslet i sagen, som ser ud til at skulle for retten 28. august. Foto: presse-fotos.dk/Scanpix
Mandag blev en tredje mand varetægtsfængslet i sagen om angrebet på den tidligere AGF'er Jens Stages lejlighed.
Annonce

AARHUS: En 20-årig mand blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet frem til 28. august, sigtet for trusler og brandstiftelse mod den tidligere AGF-spiller Jens Stages lejlighed i Aarhus.

Den 20-årige er dermed den tredje, der er varetægtsfængslet i sagen, der udspringer af en episode 14. juli, hvor de tre mand - ifølge sigtelsen - skulle have kastet antændt fyrværkeri og brosten gennem vinduet til den lejlighed, hvor Jens Stage boede op til sit skifte til FCK. Tidligere på dagen skulle de tre have skrevet "Du kan aldrig være i Aarhus igen - Judas" til Jens Stage på Facebook, ligesom at de havde bundet en seddel til fyrværkeriet med teksten "I Aarhus straffes forrædere Judas-svin".

Derfor er de tre mænd sigtede for at have udsat andres liv for fare, for ildspåsættelse og for trusler. Foreløbigt er de tre altså varetægtsfængslede frem til 28. august, hvor et nyt retsmøde venter for dem alle.

Den 20-årige blev anholdt kort efter midnat, natten til mandag. Dørene til retten blev lukket, efter at sigtelsen var blevet læst op, og derfor er der ikke kommet yderligere oplysninger frem.

Østjyllands Politi oplyser dog, at de ikke forventer flere anholdelser i sagen.

Den 20-årige kærede ikke sagen til landsretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce