Annoncørbetalt indhold

Tre møbler, der er evergreens

Dette indhold er sponsoreret

Vi lever i en tid, hvor trends og mode bliver skabt hurtigere end nogensinde før. Internettet har gjort at det er blevet meget nemmere for alle at følge med i moden, men på paradoksal vis har det også gjort det meget sværere. Alle har muligheden for at få den nyeste information om alt hvad der sker i alle former for brancher og alle de nyeste trends, men der er så meget information at man ikke kan nå at optage det hele. Derfor vil denne artikel have fokus på de møbler, som indenfor indretningsverden, aldrig kommer til at gå ud af mode. De møbler, som altid vil kunne pryde ethvert hjem med stolthed og sikre at man aldrig går helt galt i byen.

Plankebordet - det stilrige bord af høj kvalitet

Alle har prøvet at gå ind i en spisestue og blive betaget af et bord. Det bord har ofte været et plankebord, som har stået stolt og nænsomt midt i lokalet. Et plankebord tager tid at lave, og det er svært at lave selv, og de fleste vælger også at bestille et speciallavet et hos en professionel virksomhed. Det er også med til at give bordet noget personlighed, og personlig indretning kommer aldrig til at gå af mode uanset hvor meget nordisk minimalisme forsøger at skubbe det ud af vores hjem. Et plankebord med de helt rigtige bordben kan holde i årtier, og vil stå flot hvert eneste år. Det er den helt rigtige evergreen.

Annonce

Antikke kommoder

Kommoder er en vigtig del af enhver indretning, da det har en praktisk del, samt en æstetisk del. Kommoden indeholder ofte bestik og andet eller hvad man nu føler for at opbevare, samt fungerer som en flade at placere nips-ting på og billeder. Den er utrolig praktisk, og hvis man anskaffer sig en antik kommode vil man aldrig kunne gå galt i byen. Antikke kommoder har en second hand værdi, samtidig med at den ser personlig ud og giver en fornemmelse i rummet, som ikke kan findes hos ret mange andre møbler.

Annonce

Sofaen - den foretrukne til afslapning

Når det kommer til at slappe af vil sofaen altid være nummer et. Det er et møbel som samler familien og venner, og derfor vil sofaen aldrig gå af mode. Der vil være forskellige sofastile, men det handler ofte om hvordan ens stue ser ud og hvordan formen skal være på sofaen.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.