Annoncørbetalt indhold

Tre modetrends denne vinter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi går vinteren i møde, og udsigten til kulde, sne og sjap stiller særlige krav til garderoben. De fleste af os sætter pris på tøj, der holder os tørre og varme, når regnen og frosten indtager landet. Men blot fordi vintertøj gerne skal have nogle lidt andre funktioner end sommertøjet, kan det sagtens være mindst lige så smart og moderne. Mangler du inspiration til, hvad du skal forkæle dig selv og dit klædeskab med denne vinter? Vi guider dig til tre trends, du ikke kommer udenom.


Annonce

Basics i høj kvalitet

Bæredygtighed hitter som aldrig før, men det kan være svært at finde ud af, hvad der reelt set er bæredygitgt, og hvad der ikke er; særligt i tøjbranchen. Én måde hvorpå du kan shoppe nyt tøj på mere bæredygtig vis er ved simpelthen at købe mindre tøj, og så til gengæld købe tøj af en bedre kvalitet, så tøjet holder længe. Det er en god tommelfingerregel, som enhver kan følge er - og så passer det perfekt ind i en af de største trends denne vinter: Eviggyldige basics i gode materialer.


Hos blandt andre Rikke Solberg finder du kendte og kvalitetssikre mærker, der designer lækkert tøj, som holder år efter år. Her kan du finde alle de gode basics; fra en ny, ulden sweater til en smuk vinterfrakke eller et par gode støvler.


Glitter og glam

En anden trend denne vinter, som står i skarp kontrast til de gode basics, er glitter. Skal du finde noget nyt til jul eller nytår, så har du i år al mulighed for at gå all-in på pailletter og glimmer. For fuld glam og metalliske materialer hitter hos de store modehuse.


Er du ikke klar på at iføre dig pink pailletter fra top til tå, kan mindre også gøre det. Du kan nemt få del i tendensen ved at tilsætte lidt glimmer til dit outfit gennem funklende accessories. Og netop accessories er også et hit denne vinter.


Accessories, accessories, accessories...

Vinteren er årets bedste tid for dig, der elsker accessories. Huer og hatte, luffer og handsker, pæne tørklæder og uldne halstørklæder er alt sammen forbeholdt den kolde sæson, og de mange accessories giver rigtig god mulighed for at lege med farver, teksturer og mønstre.


Leder du efter flotte tørklæder, der både pynter og luner, står Lala Berlin bag nogle virkelig fine designs med unikke mønstre. Brandets eksklusive tørklæder er lavet i lækre materialer som kashmir og silke.


Du kan også gå efter de moderne halskraver - der også kaldes neckwarmers, kapper og tubehalstørklæder. Mange kendte mærker tilbyder lige nu de korte, højhalsede veste, som du kan bære under overtøjet, og som holder dig varm fra halsen og ned over brystkassen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.