Annonce
Østjylland

Tre nye køkkener og masser af sjæl: Kom med indenfor i det 'nye' Randers Street Food

De farverige borde og stole er klar til fredag, viser Nicolai Øksenholt Michaelsen, der er en af mændene bag Randers Street Food. Foto: Annelene Petersen
Når Randers Street Food slår dørene op Store Bededag, er det med tre nye køkkener og en ny bar med ikke-alkoholiske drikke, som hajen Bruce pryder taget af. Amtsavisen fik lov til at komme indenfor inden den store genåbning og få et smugkig på alt det nye, der gemmer sig i den gamle hal.

Randers: Når Randers Street Food byder til et brag af en genåbning fredag 30. april, vil der være sket meget i den gamle hal. Det afslørede Amtsavisen allerede tilbage i februar, da vi kunne fortælle, at samarbejdet med tre af boderne var ophørt.

Det drejer sig om Gourmet Pita, Bento Bento og SushiMania, der altså ved genåbningen ikke kommer til at være at finde i de hyggelige lokaler på havnen. Allerede dengang fortalte en af indehaverne, Nicolai Øksenholt Michaelsen, at Randers Street Food selv ville komme til at drive de tre boder, der skulle overtage de tomme pladser.

Indehaverne går i øjeblikket sammen med et hold håndværkere og får styr på det sidste inden åbningen fredag. Her er det Mike Pabst. Foto: Annelene Petersen

Efter lang tids hemmelighedsfuld puslen er folkene bag det succesfulde madmekka på havnen endelig klar til at afsløre, hvad der skal erstatte de tre boder, der altså har serveret deres sidste måltid.

Annonce

Østens menuer

I boden tættest på baren skal der ske noget helt nyt. Nicolai Øksenholt Michaelsen forklarer, at indisk mad har været efterspurgt, lige siden Mokajen åbnede. Og det har de nu valgt at imødekomme. Men som navnet Øst afslører, vil menukortet ikke kun begrænse sig til det indiske køkken.

Udover klassiske retter som butter chicken og chicken tikka masala, kommer menukortet også til at byde på andre asiatiske retter som gyoza dumplings og samosaer. Prislejet ligger mellem 25 og 69 kroner. Menukortet kommer til at udvikle sig løbende.

Annonce

The Bucket

Elsker du Kentucky Fried Chicken? Så bliver Street Foods anden nye bod helt sikkert et hit hos dig. Hos The Bucket kommer man til at kunne få friturestegt kylling i alle afskygninger.

Hotwings, chicken tenders, popcorn chicken og crispy chicken filet er standardindholdet i en 'bucket'. Derudover er der selvfølgelig tilbehøret: pommes frites, løgringe, chili cheese tops, mozzarella sticks og coleslaw. Prislejet ligger mellem 15 kroner og 169 kroner. Menukortet kommer også her til at udvikle sig løbende.

Annonce

Folkekøkkenet

Skal det være helt klassisk? Så er det den tredje nye bod, du skal besøge. Nicolai Øksenholt Michaelsen forklarer, at mange kunder var kede af, at Mormors Køkken lukkede, og at det derfor var vigtigt for dem, at der var et lignende koncept blandt de nye.

Og så var Folkekøkkenet født. Menukortet består indtil videre af fire klassiske retter, nemlig tarteletter med høns i asparges, slagterfrikadeller, boller i karry og parisertoast. Prislejet ligger mellem 20 og 69 kroner. Til efteråret kommer der sandsynligvis også supper på menuen.

Annonce

Akustik-traller i loftet

De seneste måneder er der blevet knoklet for at blive klar til genåbningen af Randers Street Food. Nicolai Øksenholt Michaelsen er sikker på, at det vil kunne både ses og mærkes.

- Udeområdet får lidt mere spræl, med farvede borde og stole, og så har stedet generelt fået mere sjæl, siger han.

I loftet hænger der gamle traller med spændende loppefund og ting fra Nicolai Øksenholt Michaelsens lager. Han har altid haft en forkærlighed for skæve ting, og en del af dem vil man altså nu kunne se i loftet på Randers Street Food.

Trallerne, der hænger fra loftet, skal give stedet lidt mere sjæl, hjælpe med akustikken og agere hjemsted for planter og forskellige skæve fund. Foto: Annelene Petersen

Udover at bidrage med lidt sjovt at se på, håber han, at trallerne i loftet kan hjælpe lidt på akustikken i den store hal. Der er stadigvæk lidt skilte, der skal op, og lidt forskelligt, der skal ordnes inden åbningen.

- Lige meget hvornår, vi havde åbnet, tror jeg, vi havde løbet stærkt de sidste par dage op til. Så det er godt, der er lidt tid til fredag, griner han.

Mokajen genåbner Store Bededag, fredag 30. april klokken 11.30. Vil man sidde indenfor, skal der bookes bord 30 minutter før, man ankommer. Link til bordbooking kan findes på Mokajens facebookside. Sidder man udenfor, henter mad, eller skal man bare på toilettet, kan man klare sig med et mundbind.

Mokajens nye maskot, hajen Bruce, er på plads ovenpå den nye bar med ikke-alkoholiske drikke. På Facebook er den allerede blevet døbt "Mohajen". Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Skal 3.000 borgerstemmer kunne tvinge byrådet til at tage en sag op? Den idé er politikerne ikke heeelt solgt på

Sport

Bakken Bears må sige farvel til stjerner: - Vi har spillere, der kommer til at fordoble deres løn næste år

Annonce