Annonce
112

Tre så rødt og 11 bilister drønede over for gult på en time

Det er ikke kun ved Dokk1, at nogle bilister tager for let på færdselsreglerne og kører over for gult. Det sker også i krydset Grenåvej - Egå Havvej. Foto: Scanpix
Kampagnen for at få bilister til at bremse for gult er nødvendig, viser en times kontrol ved Dokk1. Tre kørte over for rødt, mens 11 sneg sig over, mens der var gult.

AARHUS: 11 bilister kørte over for gult på en time, da politiet lavede kontrol tirsdag eftermiddag i Aarhus Midtby. Tre andre fik et klip i kortet, da de kørte over for rødt.

Det var nærmere bestemt i krydset ved Dokk1, at færdselspolitiet kunne konstatere, at det står sløjt til med at overholde selv de mest åbenlyse sider af færdselsparagrafferne.

Det fortæller Østjyllands Politis døgnrapport.

Østjyllands Politi og Aarhus Kommune samarbejder i disse dage om en kampagne for at få bilisterne til at blive bedre til at bremse for gult. Det var i den forbindelse, at indsatsen mod de århusianske bilister fandt sted.

Et par betjente fra Færdsel, som det hedder, stod i krydset ved Dokk1 i Aarhus. Her noterede de på lidt over en time 11 bilister for at køre over for gult. De kan se frem til en bøde på 1.500 kroner.

Tre andre bilister, der blev taget i at køre over for rødt, får som udgangspunkt en bøde på 2.000 kroner og et klip i kørekortet.

Kampagnen "Brems for Gult" kører i denne og næste uge. Du kan læse mere på bremsforgult.aarhus.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce