Annonce
Aarhus

Tre SOSU-elever og en underviser testet positive med corona

På SOSU Østjyllands Aarhus-afdeling i det nordlige Aarhus er tre elever og en underviser testet positive for Covid-19. De smittede og deres klassekammerater er hjemsendt, skriver TV2 Østjylland. Foto: Google Street View
I løbet af to dage har tre elever og en underviser på SOSU Østjyllands Aarhus-afdeling fået konstateret Covid-19. Underviseren, de smittede elever og deres klassekammerater er sendt hjem.
Annonce

AARHUS: Tre elever er sendt hjem fra SOSU-Østjylland, da de er blevet testet positive med coronavirus. Der samme er en underviser. Det skriver TV2 Østjylland.

- Den ene blev vi orienteret om i mandags og de to andre i går, fortæller direktør for SOSU Østjylland, Anette Schmidt Laursen, til TV2 Østjylland.

Skolen, der er en af landets største SOSU skoler med 1.200 årselever, har håndteret situationen i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed.

Resten af eleverne i de to klasser, hvor de smittede elever kommer fra, er blevet sendt hjem med opfordring om at blive testet og blive hjemme til testresultaterne ligger klar.

De smittede elever vil ligesom deres hjemsendte klassekammerater blive fjernundervist, oplyser skolen til TV2 Østjylland.

På skolen skruer man op for en række forbyggende indsatser, blandt andet med øget rengøring to gange om dagen og sprit tilgængeligt flere steder:

- Alle lokaler er indrettet, så afstandskrav bliver overholdt. Undervisning og pauser foregår så vidt muligt udenfor, siger Anette Schmidt Laursen til TV2 Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce