x
Annonce
Sport

Tre spillere på tre dage: Aarhus Fremad forstærker sig yderligere til den kommende forårssæson

Simon Bækgård er en af de fem nye spillere i Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen.
Blandt andre er den tidligere Middelfart-angriber Søren Andreasen er ny spiller i klubben, han har scoret et mål i hver tredje kamp.

FODBOLD: Aarhus Fremad ser frem mod en spændende forårssæson, hvor de ligger i toppen af 2. Division. For at holde fast i den føring og yderligere forstærke sig, har Fremad hentet en håndfuld nye spillere til at hjælpe dem. I de sidste tre dage har de hentet trioen Søren Andreassen, Emil Obitsø Nielsen og Mathias Jakobsen ind. Ifølge cheftræner Morten Dahm Kjærgaard skal man ikke regne med flere nye spillere de næste dage.

- Vi er dækket rigtig godt ind med de tre, vi lige har offentliggjort. De har trænet med her i opstarten og det ser rigtig godt ud. Vi har gode valgmuligheder på alle pladser, så der er ikke noget sted på banen, hvor vi har et hul.

- Det er jo dejligt allerede at være på plads med truppen. Der kommer nok ikke lige nogen nye ind de næste par dage, men vi er en klub, hvor alle er velkomne til at komme og prøve sig af, og vi kigger også på forskellige målmænd til at kunne konkurrere med Elias Olafsson, der har været rigtig god, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Annonce

Offensive kort hentet ind

Søren Andreasen og Mathias Jakobsen er hentet ind for at forstærke offensiven, hvor især Søren Andreasen har en god målstatistik på 40 mål i 109 kampe med sig.

- Søren er en spændende spiller at få tilknyttet truppen. Søren er en god afslutter, han er god til at positionere sig i feltet, og derudover er Søren god i forhold til relationelle spil med sine holdkammerater.

- Jeg havde fornøjelsen af at møde Søren til en prøvetræning i FC Fredericia, hvor han viste sig godt frem. Siden har jeg fulgt ham i både Kolding og Middelfart, og jeg har altid synes Sørens kompetencer er interessante. Vi glæder os i Fremad til at få det bedste ud af Søren, siger Morten Dahm Kjærgaard, der tidligere var assistenttræner i FC Fredericia, til Aarhus Fremads hjemmeside.

Henter spillere fra øverste hylde

Foruden de tre, har Aarhus Fremad lejet to spillere i henholdsvis Viborg FF og Esbjerg fB. Det drejer sig om Casper Gandrup og Simon Bækgård.

Noget cheftræneren er tilfreds med.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkes os at lave disse lejeaftaler med spillerne fra øverste hylde. Vi har lige lejet Casper Gandrup i Viborg og Simon Bækgaard i Esbjerg. Der ligger noget tillid til os fra både klubberne og spillerne i forhold til, at de har tillid til, at vi kan udvikle spillerne. Vi er begejstrede for, at vi er interessante for spillere og klubber på det niveau, siger Morten Dahm Kjærgaard.

Aarhus Fremad tager hul på foråret i 2. division 7. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce