Annoncørbetalt indhold

Tre steps til at blive sommerklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan godt være, at kalenderen siger marts lige nu, men før man ser sig om, siger den juli. Derfor er det også vigtigt, at man allerede nu begynder at tænke på, hvordan man skal blive klar til sommer. Hvis man gerne vil have lidt mavemuskler, inden man skal gå rundt i en bikini hele sommeren, så skal man ikke først begynde at træne i maj, man skal begynde at træne allerede nu. Køb træningsudstyr og begynd at træne derhjemme, eller ude i naturen. Kunne du også godt tænke dig, at sommeren 2022 bliver sommeren, hvor du har det meget godt i din krop? Så har vi lavet en guide med de tre steps, som kan give dig noget inspiration, til at blive sommerklar.


Annonce

Køb træningsudstyr 

Det er ikke lang tid siden, at det var jul, hvor vi ikke lavede andet end at spise lækkert mad. Derfor er der også mange, der stadig har et par ekstra kilo til at sidde på kroppen. Hvis man gerne vil tabe dem inden sommer, så er det faktisk allerede nu, at man skal begynde at gøre noget ved det. Der er flere måder, hvorpå man kan tabe de ekstra kilo. Du kan melde dig ind i fitness, hvis du har brug for et andet sted at træne, eller køb træningsudstyr til hjemmet, hvis du allerbedst kan lide at træne derhjemme. Hvis du gerne vil træne derhjemme, så køb træningsudstyr, og følg træningsvideoer på nettet, da de kan hjælpe med at give inspiration til forskellige øvelser, som man kan lave.


Self Tan

Det er ikke nogen hemmelighed, at solen ikke er særlig god for huden. Den kan både være med til at øge risikoen for hudkræft, men den er også med til at give flere rynker. Hvis man gerne vil undgå dette, kan det derfor være en god ide, at finde en anden måde, at få sin krop til at se lækker og solbrun ud på, end at ligge i solen en hel dag. Der findes heldigvis mange forskellige løsninger til at give sig selv en sommerglød, som der ikke involverer solen eller solarium.


Du er smuk, som du er

Det vigtigste er dog at huske på, at du er smuk, som du er, også selvom, at du ikke lige fik tabt de ekstra kilo eller blev solbrun. Du kan sagtens have en helt fantastisk sommer, uden at være trænet eller brun. Det handler bare om at bruge sommeren på ting, som man nyder, og mennesker man nyder at være sammen med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.