Annoncørbetalt indhold

Tre ting du du skal opleve i Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Dette er sponsoreret indhold


Smilets by har mange fede kvaliteter. Farverige, små huse i gadebilledet, unge og kreative sjæle der går rundt på de skæve brosten, museer, hyggelige, gamle kvarterer og ikke mindst utallige lækre og fede spisesteder. Det er derfor, at den lille by er et besøg værd, også hvis du bare har en weekend at gøre godt med. Men det er en god idé at planlægge forud, så du og din rejsemakker får set og oplevet så meget som muligt på jeres tur. Derfor kommer der her tre tips hvad du bare må besøge, når du tager din kæreste, veninde eller søster med på weekend til smilets by.


Shawarma

Det kan være nyt for nogen mennesker at spise shawarma til frokost eller aftensmad, og hvis du ikke er vant til det , kan det være en god idé at prøve i netop Aarhus, fordi der er rigtig mange eminente shawarma steder her. Et måltid med en shawarma kan både være et nemt og tømmermænds venligt valg, men kan også sagtens være af rigtig god kvalitet og høj klasse. I København har shawarmabarerne længe været pølsevognens afløser, og det er langsomt ved at blive det samme i Aarhus. På samme måde som med et pølsevogns visit, tilbyder de fleste steder rullen, eller pitaen, som streetfood, og den skal derfor spises med det samme og på stedet. Danmarks bedste shawarma bar ligger desuden i Aarhus og den opmærksomhed har også smittet af på de andre spisesteder, som har fået en pludselig og stor tilstrømning af nye kunder.


ARoS

Det velkendte museum er ikke kun populært i Danmark, men berømt verden over og alene af den grund er museet helt bestemt et besøg værd. De fleste mennesker kender stedet i forvejen, men mange ved ikke, at Aros er et gammelt ord for Aarhus. Museet huser primært moderne kunst, heriblandt Olafur Eliassons “Your Rainbow Panorama”, som efterhånden er blevet et kendt vartegn for byen. Skulpturen er en kæmpe cirkel i regnbuefarvet glas rundt om toppen af ARoS, hvorfra man kan se hele byen og tage et billede til de sociale medier, som er populært at gøre blandt museets besøgende. Kunstneren har også indrettet ni forskellige rum i kælderen, der byder på anderledes og skæve betragtninger og sanseoplevelser.


Latinerkvarteret

Ligesom mange andre spændende storbyer, ligger der en gammel bydel i Aarhus som helt sikkert er et besøg værd. Det er ikke mindst fordi Latinerkvarteret i Aarhus skiller sig ud på grund af de skæve brosten, de venlige beboere og hyggelige steder. Latinerkvarteret er byens ældste område og tiltrækker mange kunstnere, studerende og andre kreative og skæve typer, og derfor er der også mange sjove, små og hyggelige caféer, restauranter og butikker. Det anbefales at du og din rejsemakker går en tur rundt i kvarteret og bliver inspireret, da brostenene gør det svært at cykle.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.