Annoncørbetalt indhold

Tre ting du skal skifte ud i din spisestue

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Spisestuen er nok et af de rum i boligen, hvor man bruger mest tid. Man spiser alle sine måltider der, arbejder der, og har hyggelige stunder med familie og venner der. Derfor er det også vigtigt, at man har en spisestue, som man er glad for, og som man kan lide at opholde sig i. Nogle gange kan man godt blive træt af, hvordan et rum ser ud, hvis det ikke har ændret sig. Det er der ikke noget galt i, og det er helt normalt, at man gerne vil lave lidt om en gang imellem. Men nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Derfor har vi lavet en guide til de tre ting, som vil give størst effekt at skifte ud.


Annonce

Spisebordet

Det vigtigste møbel i ens spisestue er nok spisebordet. For det første, så er spisebordet det første man ser, når man kommer ind i nogens spisestue. Det er det møbel, der fylder mest. Yderligere er det også det vigtigste møbel, da det er rundt om spisebordet man samles, for at hygge, og spise med familien og vennerne. Derfor er det også spisebordet, som man skal skifte ud, hvis man gerne vil ændre sin spisestue. Man kan eksempelvis overveje at skifte det ud med et plankebord, eller måske er et helt hvidt bord mere ens stil. Lige meget hvad, så er spisebordet et godt sted at starte, hvis man gerne vil have lavet om i sin spisestue.


Lamper

Mange tænker nok ikke rigtig over, hvor stor en indflydelse lamper har for et rum. Men de er faktisk utroligt vigtige. For det første er det dem, som giver lys, hvilket gør at man kan opholde sig længere tid i et rum. Det er især vigtigt i et land som Danmark, hvor det er meget mørkt det meste af året, at have nogle gode lamper. Det kan gøre en stor forskel at skifte sine lamper ud. Man kan for eksempel overveje at få en større, mere skulpturel lampe over sit spisebord. Eller måske en lampe der har et anderledes lys, end man er vant til.


Vaser

Hvis man er glade for sine møbler, så er der ikke nogen grund til at skifte dem ud. Men derfor kan man stadig godt nogle gange tænke sig, at der skete en lille forandring i ens spisestue. En nem ting, som man kan gøre, for at opgradere sin spisestue lidt, er at få en ny vase. En stor vase kan nemlig sagtens gøre en stor forskel i spisestuen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.