Annonce
Aarhus

Tre unge drenge erklærer burgerkrig:-  Vi vil lave byens bedste burger

Coronakrisen var ved at slå tre unge århusianeres forretningskoncept ihjel. Nu drømmer de om at tage kampen op mod de store burgerkæder. Foto: The Burgery
Iværksætterånden stråler ud at tre unge århusianere, der vil vise de store burgerkæder, hvordan man laver en burger, hvor der både er styr på råvare- og fødevaresikkerhed, og som er til at betale.
Annonce

AARHUS: Tre unge drenge er klar til at erklære krig på burgermarkedet. Våbene er ingen husleje, og lave lønudgifter kombineret med en høj fødevaresikkerhed og friske råvarer. Og iværksætterdrømmen er en helt ny burgerkæde.

- Vi har de sidste to år solgt burgere på festivaller, men på grund af coronakrisen er det aflyst, fortæller Alexander Helmuth, Adam Andersen og Thorbjørn Wejdemann.

Det har givet de tre unge iværksættere økonomiske udfordringer. Heldigvis har Aarhus Kommune har giver dem lov til at parkere deres burgervogn på Ingerslevs Boulevard. Gratis.

Annonce

Burgerkrig

- Der har været mange sager om burgerkæder, der ikke har haft styr på kvaliteten. Derfor er det et godt tidspunkt at komme ind på markedet med et kvalitetsprodukt. Vi vil lave nogle lækre burgere til århusianeren, der er til at betale, siger Alexander Helmuth.

Der var gratis burger til de første 250 kunder. Foto: The Burgery

Et kvalitetsprodukt der oven i købet er mellem fem og ti kroner billigere end konkurrenterne for en menu.

- Vi vil starte en burgerkrig. Hvis man vil opbygge en ny burgerkæde, er man nødt til at konkurrere med de spillere, der er på markedet i forvejen, siger de.

Hvordan kan I det?

- Vi betaler ingen husleje, fordi kommunen gerne vi hjælpe iværksættere, og så har vi heller ikke nogen ansatte, eller en direktør, der skal have løn. Vi står selv i vognen bag flammegrillen og laver burgerne, på den måde sikrer vi, at kvaliteten er i top. Det eneste der koster noget er faktisk strøm, fortæller tre drenge.

Annonce

Bedre burger

En ting er iværksætterdrømme. I førte omgang skal selve produktet - burgeren - optimeres.

- Vi bruger friske råvarer, som vi så vidt muligt vil købe lokalt. Og bollerne er nogle meget bløde briocheboller, vi også vil optimere på, siger Alexander Helmuth.

Burgerne grilles over over åben ild. Foto: The Burgery

At de tre drenge, der er mellem 20 og 22 år gamle selv står i vognen, sikrer også en høj grad af fleksibilitet.

- Hvis der er mange kunder ved lukketid, så forsætter vi indtil der ikke er flere kunder - eller burgere. På den måde undgår vi også en masse madspild, siger Alexander Helmuth.

Mandag i sidste uge, fik de første 250 kunder lov til gratis at smage, hvordan de tre unge iværksætteres bud på byens bedste burger smager. Vi andre kan lægge vejen forbi Ingerslevs Boulevard, hvor The Burgery holder åben hver dag fra klokken 16 til 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce