Annoncørbetalt indhold

Tre weekendaktiviteter for to i Aarhus

Dette indeholder sponsoreret indhold

Weekenden sænker sig over smilets by. Måske har i haft en ualmindelig travl uge, hvor stress og jag har fyldt meget. De fleste af os ser meget frem til weekenden. Især i de perioder, hvor det er allermest hverdag, og hvor jobbet og karrieren kører på den store klinge. Og weekenden er da også en kærkommen ugentlig begivenhed, hvor verden står åben, og i kan lave lige præcis det, i har lyst til. Vigtigst af alt, så har i tid til ting og oplevelser, i næppe kan få til at passe i kalenderen fra mandag til torsdag. Er i et par, der bor sammen og begge har travlt, så giver det altså mening at bruge weekenden til at få noget afveksling. Det er her, det handler om jer og ikke alt mulig andet. Sæt tid af til at være sammen som par. I vil opleve, at det er noget i har brug for. Foruden sjove oplevelser og underholdende dage i weekenden, så er tiden sammen også med til at understøtte jeres forhold og holde gnisten ved lige. Men hvad skal i lige sætte på programmet, når i nu har gjort plads? Heldigvis er i placeret i smilets by Aarhus, hvor det ikke går stille for sig i weekenden. Danmark næststørste by byder på både musik, mad- og kulturoplevelser. Så det er bestemt ikke et dårligt bud at bevæge sig lidt ud på gaderne her til weekend. Men er du stadig en smule i tvivl om, hvor weekendens aktiviteter skal lede jer hen, så kommer her tre weekendaktiviteter for to i Aarhus.

En erotisk aften i privaten

Selvom smilets by byder på masser af spændende aktiviteter uden for døren, så er det nogle gange tiltrængt at tage sig tid til hinanden som par. Måske har i været sammen længe og søger derfor noget til at pifte parforholdet op med? På eroti.dk har de netop anmeldt lovense lush 2, der er en lækker app-styret g-punkts vibrator. Ønsker i at gøre weekenden lidt mere erotisk, så kunne dette være vejen frem.

ARoS

Er i til kultur og kunst, så har museet ARoS også åbent i weekenden, hvor i sammen kan gå på opdagelse i alt, hvad den moderne kunst har at byde på. Du kender måske museet bedst for den store regnbue-gang på toppen af bygningen, men faktisk så kan museet også prale af en særdeles lækker cafe og en spændende gift-shop.

Aarhus Å

Vil i mærke pulsen af Aarhus? Så tag en spadseretur langs Aarhus Å, hvor i finder forskellige barer, restauranter og cafeer. Her er både lidt at starte på og lidt at slutte på. I behøves bestemt ikke tilbringe hele aftenen samme sted. Natten er ung.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.