Annonce
Aarhus

Tredje gang klappede fælden: To unge mænd skabte ravage på banegården natten til fredag

Natten til fredag måtte politiet tre gange køre til banegården i Aarhus, fordi to unge mænd skabte ravage. Foto: Scanpix

AARHUS: To yngre mænd fik natten til fredag lov til at soven rusen ud på politigården i Aarhus.

De to mænd havde trods flere advarsler fortsat deres aggressive og voldsomme opførsel omkring Banegården og til sidst klappede fælden altså for de to mænd på 19 og 23 år.

Første gang politiet blev tilkaldt til banegården i Aarhus var klokken 4.53, hvor personalet i et tog havde kontaktet ordensmagten, fordi de var utrygge ved to unge mænd, som var meget højtråbende og nægtede at forlade toget.

Annonce

Politiet bad dem begge om at forlade toget og banegården med det samme.

Det accepterede de i første omgang.

10 minutter senere ringede de to mænd dog til politiet og brokkede sig i højlydte toner over bortvisningen. Da betjenten i røret fandt ud af, at det var de samme personer, som allerede var blevet bortvist, sendte han en ny patrulje af sted.

På banegården mødte betjentene igen de to unge mænd, som fik at vide, at de skulle forlade stedet. Hvis de vendte tilbage, ville de blive anholdt.

Beskeden gik dog tydeligvis ikke igennem. Få minutter efter deres anden bortvisning, stod de der endnu engang.

Denne gang klappede fælden for de frembrusende unge mænd, som blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Ved anholdelsen fandt politiet en pose amfetamin i lommen på den 19-årig, som blev sigtet for besiddelse af narkotika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce