Annonce
Østjylland

Tredje gang var heller ikke lykkens gang for de Radikale i Favrskov

Spidskandidat Torben Christensen fra radikale får ikke plads i byrådet i denne omgang. Arkivfoto

I år var det tredje gang i træk, at det ikke lykkedes for de radikale at få en plads i byrådet i Favrskov. Ærgerligt, synes spidskandidat Torben Christensen, hvis 222 personlige stemmer ikke slog til.

FAVRSKOV: - Det er da ærgerligt, men vi har prøvet det før, siger Torben Christensen og fortsætter:

- Det er svært at komme ind, når man er udenfor. Det er svært at få et talerør hvorigennem der er nogen, som bliver opmærksomme på vores budskab.

Problemet med at råbe borgerne i Favrskov op kan godt løses, men ifølge Torben Christensen vil det kræve larm, og det er ikke radikal politik.

- Vi skal skabe en sensation. Men det er vi ikke partiet, der gør, så jeg har ikke lige den gode idé. Vi er et parti som helst ikke vil gøre noget for at please, det bliver aldrig os. I stedet vil vi gøre det, der er rigtigt, så de tiltag, der kommer fra os, er ærligt ment og ikke populistiske, som der kan være tendens til i andre partier.

Grøn omstilling

Et af områderne, hvor Torben Christensen især ønsker at gøre den radikale politik gældende, er på det grønne område. Torben Christensen mener dog ikke, at det fokus rigtigt har fået fodfæste i Favrskov endnu, men det kan det få.

- Vi ser større og større bevidsthed omkring omstilling af forbrug. Det er jo mest slået igennem i de store byer, og man snakker ikke så meget om cirkulær økonomi og andre energiformer i Favrskov endnu. Det er ikke en agenda, der er slået igennem, men vi tror på, at den kommer, og så har vi noget at byde på der.

Ved dette valg blev det til 629 stemmer i alt til partiet og dets fire kandidater, og det betyder, ar de radikale står uden for indflydelse i rådet i Favrskov de næste fire år, men Torben Christensen har ikke givet op, og der er også lyspunkter i valgkampen, der er værd at fokusere på.

- Jeg har leget med tallene, og vi var meget få stemmer fra at komme ind. 17 stemmer - så det er ikke langt væk. Vi prøver igen og fortsætter kampen og arbejdet, som vi kender det, og jeg regner med at stille op igen til næste valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce