Annonce
Østjylland

Tredobbelt guitarkoncert i Odder

Der bydes på lækker guitarmusik i topklasse i Pakhuset. Pressebillede
Uffe Steen Trio og Vestbo Trio spiller i Odder Little Culture Clu

Odder: Fredag 12. april står den på guitarspil i topklasse i Pakhuset i Odder. Foreningen Odder Little Culture Club inviterer nemlig til en musikalsk klasse-oplevelse, når de to trioer Uffe Steen Trio og Vestbo Trio lader 1+1 blive til 3.

På scenen spiller først Uffe Steen Trio, hvorefter Vestbo Trio tager over, og som afslutning på koncerten vil begge trioer være på scenen, så det bliver til tre unikke koncerter på en aften.

- Vi garanterer en forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader og afdæmpet guitarduet. Og som altid vil der blive kræset om gæsterne med god mad og drikke, lover Kristian Leth, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016.

Vestbo Trio er særdeles aktuelle med deres nye album, Gentlemen, som har fået gode anmeldelser fra eksempelvis Musikmagasinet Gaffa.

Koncerten var planlagt til at foregå i Kulturkøkkenet i VitaPark, men arrangørerne har valgt at flytte den til Pakhuset i stedet.

- Vi oplever en stor imødekommenhed i Pakhuset, og de intime rammer passer perfekt til denne koncert, så vi glæder os til at holde vores første arrangement i Pakhuset, forklarer Kristian Leth.

Der er ganske få billetter tilbage til koncerten. De kan købes på odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce