Annonce
Østjylland

Trillebørstyv stjal karklude på campingplads i Glesborg: Førte til fund af tyvekoster i mandens hjem

Arkivfoto: Morten Dueholm
Mandag eftermiddag blev en 47-årig tysk statsborger taget på fersk gerning i tyveri mindre værdifulde effekter på campingplads i Glesborg. Men det ledte til fund af en hel række tyvekoster i mandens hjem.
Annonce

Glesborg: Østjyllands Politi modtog mandag kl. 13.19 en anmeldelse fra en campingplads i Glesborg på Norddjurs. Ejeren af campingpladsen havde set en mand luske rundt på campingpladsen og fylde ting i en trillebør. En patrulje rykkede hurtigt ud til stedet, hvor de fandt en 47-årig tysk statsborger, der var i færd med at flytte 20 flasker sodavand og 2 poser med tomme flasker fra trillebøren og over i sin bil.

Den 47-årige forklarede selv, at han var taget til campingpladsen for at vaske sit tøj. Der havde han set flaskerne i forteltet, og havde taget dem sammen med nogle karklude og ruller med uåbnede plastsække. Den 47-årige tysker viste sig allerede at være eftersøgt i forbindelse med en bøde for et tidligere tyveri. Betjentene på stedet kørte herefter manden til sin bopæl, hvor de fandt en hel række stjålne genstande.

Blandt andet: En plæneklipper, en herrecykel,tre gasflasker, to motorsave, diverse håndværktøj, en støvsuger, fire dunke med benzin og olie, sikkerhedsbukser og sikkerhedsstøvler. Den 47-årige erkendte at have stjålet disse ting fra flere forskellige adresser. Den tyske mand blev anholdt og sigtet for flere forhold af tyveri samt ulovlig omgang med tyvekoster. Ulovlig omgang med tyvekoster henviser til besiddelse af effekter, som ikke umiddelbart kan henledes til et bestemt tyveri eller til forsøg på salg tyvekoster.

Udlændingestyrelsen skal nu tage stilling til, om han er egnet til udvisning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Annonce