x
Annonce
Sport

Trods sejr: Guardiola blæser til angreb i Real-returkamp

Juan Medina/Reuters
Angreb er det bedste forsvar, mener Josep Guardiola efter Manchester Citys udesejr over Real Madrid.

Efter en stærk 2-1-sejr på udebane over Real Madrid i Champions Leagues ottendedelsfinale kan Manchester City nøjes med uafgjort og endda tåle et 0-1-nederlag i returkampen om tre uger.

Annonce

Men trods det fine udgangspunkt har City-manager Josep Guardiola ikke lyst til at forsvare sig videre til kvartfinalen. Spanieren er tilsyneladende tilhænger af det gamle mundheld om, at angreb er det bedste forsvar.

- Vi skal score i Manchester. At score et mål er den bedste måde at forsvare et resultat på.

- Men vi ved, at Real Madrid-spillerne kommer med en masse stolthed, fordi de har vundet turneringen 13 gange. De vil selvfølgelig prøve at vende det, siger Guardiola til tv-stationen 3+.

Manchester City havde problemer i starten, men arbejdede sig godt ind i kampen.

Englænderne kom sig endda over, at Real Madrid scorede til 1-0 i en periode, hvor City havde overtaget.

- Vi havde det hårdt i de første ti minutter. Vi kunne ikke kontrollere kampen, for de var så gode. Men vi fik bedre styr på det, og vi var i kontrol, da Real Madrid scorede, konstaterer Guardiola.

Hans Real Madrid-kollega Zinedine Zidane har nogenlunde samme erindring om de 90 intense minutter.

- Jeg har en meget dårlig fornemmelse, for vi spillede en okay kamp. I de sidste ti minutter scorede de to mål og kunne endda have lavet tre. Men resultatet er ikke helt fair, vi kunne have fået mere ud af det, siger Zidane til 3+.

Citys præstation kommer dog slet ikke bag på franskmanden.

- Det er et meget stærkt hold, og vi vidste, at vi ville få kamp til stregen. Vi scorede i deres gode periode, men efter målet kunne vi desværre ikke fastholde teten, konstaterer Zidane.

Der er returkamp i Manchester 17. marts.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Øllet kunne alligevel blive billigere: Lørdag er de gyldne dråber gratis på Aarhus-værtshus

Annonce