Annonce
Navne

Troels bruger sine erfaringer fra vandsport ved Aarhus Ø i sit nye job

Design Engineer Troels Taulbjerg Kristensen, Aarhus, går på med krum hals, både på sit arbejde hos Frecon med konstruktionsopgaver, og når han dyrker sin passion for vandsport som medstifter og formand hos Aarhus Watersports Complex. Privatfoto

NYT JOB: Design Engineer Troels Taulbjerg Kristensen, Aarhus, er noget af en ildsjæl. Han går på med krum hals, både når han samarbejder med Frecons kunder om konstruktionsopgaver og dyrker sin passion for vandsport som medstifter og formand hos Aarhus Watersports Complex.

Han er nyansat på Frecons kontor i Horsens og er allerede i fuld gang med flere forskellige kundeopgaver.

- For mig er det alfa og omega at skabe værdifulde resultater på de projekter, jeg arbejder på. De skal drives med stor omhu, og jeg involverer mig gerne meget for at komme sikkert i mål, fortæller han i en pressemeddelelse fra Frecon.

Annonce

Kabelbane til wakeboard ved Aarhus Ø

Gåpåmodet fik Troels Taulbjerg Kristensen også for alvor prøvet af, da han sammen med et par kammerater startede Aarhus Watersports Complex i 2016. Her brugte de bl.a. mange kræfter og gode argumenter for at få tilladelserne fra Aarhus Kommune i hus - dels til at etablere Aarhus’ første kabelbane til wakeboard og dels til at udvide faciliteterne til andre vandsportsaktiviteter i Bassin 7 ved Aarhus Ø.

- Etableringsprocessen og den generelle ledelse af Aarhus Watersports Complex har blandt andet lært mig, at det er vigtigt at tænke alle interessenter ind i et projekt og holde fokus på målet. For at blive endnu klogere på den del har jeg suppleret min uddannelse som maskiningeniør med en overbygning indenfor forretningsudvikling (forretningsingeniør), fortæller Troels Taulbjerg Kristensen.

- Det er fedt, når de ting, man ’tester af’ og bliver klogere på i sin fritid, kan dryppe positivt af på det faglige samspil med kunder og kolleger hos Frecon, tilføjer han.

Frecon A/S er et ingeniørhus stiftet i 1999. Her er man specialiseret i mekaniske løsninger fra stort industrielt udstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter. Bl.a. til vindmøllebranchen, fødevarebranchen og metal- og maskinindustrien. Hovedkontoret ligger i Horsens, med yderligere lokationer i Esbjerg og i Tommerup på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce