x
Annonce
Aarhus

Truede mand til at udlevere pung og telefon: Gerningsmænd til røveri efterlyses

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114. Foto: Katrine Becher Damkjær
Politiet efterlyser to personer, der natten til fredag truede en mand til at udlevere telefon, dankort og diverse ID-kort.

AARHUS: En 31-årig mand blev fredag klokken 02.25 udsat for røveri på Frederiks Allé i Aarhus.

Den 31-årige havde bemærket to personer, der fulgte efter ham, og da han kom ind i opgangen ved sin bopæl, fulgte de to personer med ham.

I opgangen blev den 31-årige truet til at udlevere sin telefon, dankort og diverse ID-kort.

Han har opgivet følgende signalement af den ene gerningsmand:

  • Dansk udseende
  • Cirka 25-30 år gammel
  • Cirka 180 cm høj
  • Iført grå hættetrøje med lynlås, rød t-shirt og lys kasket

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce