Annonce
Aarhus

19-årige stoppet på vejen: Stor gruppe maskerede mænd truede med kniv og slog ofre i ansigtet

Unge mænd overfaldet af stor gruppe på Søren Frichs Vej. Foto: Google Maps
Annonce

ÅBYHØJ: Østjyllands Politi søger vidne til et overfald, som fandt sted mandag aften på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Politiet er meget sparsomme med oplysningerne, men fortæller i døgnrapporten, at de to unge mænd mandag anmeldte, at de klokken 20.41 var blevet konfronteret af en gruppe på omkring ti unge mænd.

Ifølge de to ofre skubbede mændene umotiveret til dem og slog dem i ansigtet, mens de truede dem med en kniv. Herefter kørte alle mændene fra stedet, lyder det i døgnrapporten.

En pårørende til et af ofrene har efterfølgende kontaktet Århus Stiftstidende. Ifølge hans udlægning var der tale om et meget voldsomt overfald i Åbyhøj.

Han fortæller, at ofrene kørte ad Søren Frichs Vej ved Netto, da to biler kørte op på siden af dem og bragte ofrenes bil til standsning.

Herefter steg en flok ud af bilerne, hvoraf flere var maskerede. To sideruder i ofrenes bil blev smadret - formentlig med en flaske, hvorefter gerningsmændene tog bilnøglen og begyndte at true de to mænd med kniv og tildelte dem flere slag i ansigtet.

Annonce

Fat i de forkerte

Hvem gerningsmændene troede, de havde fat i, er der ingen, der ved, men på et tidspunkt fandt de åbenbart ud af, at de havde fået fat i de forkerte personer og stak af. En af bilerne vendte kort efter tilbage og smed de stjålne bilnøgler ud ad vinduet.

Østjyllands Politi holder kortene tæt til kroppen af hensyn til den videre efterforskning og ønsker efterfølgende kun at bekræfte, at episoden foregik ved Netto på Søren Frichs Vej, og at der var biler involveret.

Politiet vil derimod gerne høre fra eventuelle vidner til episoden. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Annonce